ROMÂNII AU TALENT: Marea finală a emisiunii a fost lider absolut de audienţă

Marea finală a emisiunii "Românii au talent", în care mentalistul Cristian Gog a fost desemnat cel mai talentat român şi câştigătorul premiului de120.000 de euro, a fost lider absolut de audienţă pe toate targeturile, informează Pro TV.

4052 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT: Marea finală a emisiunii a fost lider absolut de audienţă

ROMÂNII AU TALENT: Marea finală a emisiunii a fost lider absolut de audienţă

Telespectatorii au stat vineri seară cu ochii pe Pro TV pentru a afla cine este cel mai talentat român al ţării. Pe durata a aproape cinci ore de emisie live, la nivelul publicului comercial din mediul urban, peste jumătate din cei care se uitau la televizor erau cu ochii pe Pro TV.

Conform Kantar Media, Pro TV a obţinut în intervalul 20:29-01:13, la nivelul acestui public o audienţă medie de 18,6 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 50,8 procente, în timp ce Antena 1, clasată pe locul al doilea, a obţinut o audienţă medie de 2,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 5,7%.

Lucrurile au stat la fel şi la nivelul publicului urban, unde Pro TV s-a detaşat considerabil, cu o audienţă medie de 18,5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 46,6 procente, în timp ce Antena 1 a înregistrat doar 2,1 puncte de rating şi 5,4 procente cota de piaţă.

Aproape 5 milioane de telespectatori la nivelul întregii populaţii au fost cu ochii pe Pro TV în minutul de aur - 22:36. La nivelul publicului commercial din mediul urban apogeul a fost atins în minutul 23:13, când Pro TV a înregistrat o audienţă de 27,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 62,5%, în timp ce Antena 1 avea 0,5 puncte de rating şi 1,2% cotă de piaţă.

Vineri, la finala "Românii au talent", a fost o seară magică, în care mentalistul Cristian Gog a fost votat de telespectatorii Pro TV "cel mai talentat român" din cel de-al doilea sezon al emisiunii.

Emoţionat şi fericit, Cristian Gog şi-a găsit cu greutate cuvintele pentru a mulţumi tuturor celor care l-au votat şi l-au susţinut, ţinând să-i menţioneze în mod special pe toţi suporterii din mediul online fără sprijinul cărora nu ar fi câştigat acest premiu şi, mai mult decât atât, nici nu s-ar fi înscris în cursa pentru el.

"Nu cred că există cuvinte să exprim ceea ce simt acum! Nu pot încă să mă gândesc, abia am reuşit să scot o frază coerentă pe scenă, la final", a spus Cristian Gog, copleşit de emoţiile şi bucuria câştigării titlului de cel mai talentat român şi a premiului cel mare, în valoare de 120.000 de euro.

Cristian Gog a uimit pur şi simplu publicul şi juriul, acesta din urmă arătându-şi deschis dorinţa de a-l vedea pe Cristian Gog câştigătorul acestui al doilea sezon al emisiunii "Românii au talent".

Obişnuit să ofere lucruri care să uimească şi să lase oamenii fără cuvinte, Cristian Gog a prezentat vineri un număr în care nu numai lui, dar şi telespectatorilor le-a stat pentru puţin timp inima în loc. Cristian Gog a sfidat moartea şi a reuşit să rămână fără puls sub privirile a milioane de telespectatori Pro TV, supravegheat de două cadre medicale. Pentru a doua oară, Cristian Gog le-a citit gândurile celor trei juraţi şi a scos din valiza închisă cu cifru numai de el ştiu trei coli de hârtie pe care erau scrise exact lucrurile pe care se aşteptau juraţii să le găsească acolo.

Telespectatorii Pro TV au avut o misiune foarte grea în toată săptămâna de votare, dar mai ales vineri seară după ce s-a dat din nou start vot la "Românii au talent", deoarece au avut de ales între nişte numere senzaţionale, în care toţi cei 15 finalişti au oferit momente de admirat şi un spectacol total.

Câştigătorul locului al doilea a fost ales Mihai Petraiche, care s-a arătat foarte fericit de faptul că a reuşit să urce pe podiumul câştigătorilor. Deloc dezamăgit că nu a câştigat marele premiu, Mihai Petraiche a mărturisit la finalul serii că faptul că a terminat pe locul al doilea această competiţie este mai mult decât şi-ar fi imaginat vreodată. Mihai Petre s-a arătat foarte încântat de faptul că a putut să stea atât de aproape de el, mai ales că în viitor este convins că mulţi vor plătiti bani grei pe bilete ca să-l poată vedea dansând. "Te bucuri de tot respectul meu!", a spus Mihai Petre. În acelaşi timp, Andra l-a asigurat că este exact acolo unde trebuie să fie, adică pe scena "Românii au talent", în finală, aplaudat de sute de oameni din public şi susţinut de mii de oameni cu voturile lor.

De altfel, niciun jurat nu s-a sfiit să arate că mentalistul Cristian Gog şi dansatorul Mihai Petraiche sunt favoriţii lor şi merită să fie votaţi pentru premiul cel mare.

Surpriza serii a fost ocupantul locului al treilea, Cristian Leana, care a uimit cu mintea sa sclipitoare, cu miile de ore de muncă şi exerciţiu, reuşind să rezolve celebrul cub Rubik legat la ochi, cu o singură mână. Prestaţia lui a constituit o premieră absolută pentru televiziunile din România, Cristian Leana nelăsându-se perturbat de niciunul dintre factorii care au încercat să-i distragă atenţia. La finalul serii, Cristian Leana s-a arătat foarte plăcut surprins de alegerea publicului, cu atât mai mult cu cât mărturisise că nu s-a aşteptat ca atât de multă lume să-l voteze.

Chiar dacă nu a obţinut un loc pe podium, Alexe "Krem" Răzvan este, în opinia lui Andi Moisescu, ca şi lansat în showbiz. Talentat şi plin de vervă, raperul a jucat, a cântat şi a dansat, oferind un spectacol total.

Acelaşi lucru l-au făcut şi Vasilică Godja, al cărui moment a fost unul foarte iubit şi apreciat, Oana Lianu, cântăreaţa care a cunoscut în sfârşit succesul şi în România, pe scena de la "Românii au talent", nu numai în străinătate, carismaticii barmani de la BarSession, "tonomatul" ambulanat Gigel Frone, vrăjitorul chitarist Radu Ionescu, tatăl Cristian Fieraru şi fiica sa, Loredana, trupele de dans Lil Motion, No Limit şi Asset Crew, chitariştii de la Trio Zamfirescu şi acrobaţii X-treme Brothers.

Vineri seară la Pro TV, marele câştigător al emisiunii "Românii au talent" a demonstrat că oamenii au nevoie şi de magie în viaţa lor de zi cu zi. Vineri seară, magia a purat numele Cristian Gog.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici