ROMÂNII AU TALENT - SEZONUL 2: Cele mai impresionante momente din ediţia a cincea - VIDEO

Cea de-a cincea ediţie a show-ului “Românii au talent” a adus în faţa telespectatorilor "un mentalist", acrobaţi şi cântăreţi talentaţi, care au impresionat publicul şi pe cei trei arbitrii. Un moment emoţionant a fost cel al unui tânăr în scaun în scaun cu rotile, care a ridicat sala în picioare cu o melodie hip-hop.

2978 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT - SEZONUL 2: Cele mai impresionante momente din ediţia a cincea - VIDEO

ROMÂNII AU TALENT - SEZONUL 2: Cele mai impresionante momente din ediţia 5- VIDEO

Un tânăr prezentabil, care vrea un loc în faţă pentru talentul lui, aşa l-a descris Pavel Bartos pe Cristian Gog, mentalistul care a venit în competiţia pentru titlul de CEL MAI TALENTAT ROMÂN, împins la spate de catre prieteni.

  • TALENTUL care a infricosat juriul de la "Romanii au talent". Citeste ganduri si indoaie linguri cu PUTEREA MINTII - VIDEO

Are 30 de ani şi o diplomă de economist, dar marea lui pasiune este mentalismul: “Domeniul în sine nu e unul comercial, iar în România e foarte puţin dezvoltat. Este o ramură a iluzionismului, dar fără flăcări, fără iepuraşi, fără animatoare. Eu creez iluzii cu ajutorul cuvintelor”, s-a prezentat concurentul.

“Multă lume mă întreabă dacă sunt paranormal sau e ceva special la mine. Nu cred, dar nici nu există termen de comparaţie”.

Pentru numarul său, a avut nevoie de implicarea juriului, dar şi de cea a publicului, la sfârşit.

“Caţi dintre voi aţi văzut MATRIX?  Era un efect în film...” a întrebat concurentul.

“Închipuiţi-vă alături de mine că am capacitatea să modific consistenţa acestui metal, că eu pot şi că lingura asta e moale. Dacă reuşesc să mă conving de acest lucru, ceva fantastic se poate întampla!”

  • Un moment "OAU" de acrobaţie, la "Românii au talent": EXTREME BROTHERS - VIDEO

Extreme Brothers a fost trioul de acrobaţi care l-au făcut pe Mihai Petre să exclame: "Până acum, pentru mine sunteţi numărul 1", şi asta pentru că cei trei băieţi Lari, Piciu şi Vali au oferit o demonstraţie de forţă, de echilibru şi de încredere.

Băieţii au prezentat figuri statice, la înălţime, ei susţinându-şi numărul pe o masă specială. Sala i-a aplaudat în picioare pe cei trei acrobaţi, iar juraţii le-au acordat trei de DA.

  • Un TRIO de chitară EXCEPTIONAL. După 5 secunde sala aplauda. Finalul cantecului i-a gasit pe toti membrii juriului in picioare - VIDEO

"Aţi fost fantastici, m-aţi lăsat mut şi aveţi un viitor minunat", le-a spus Mihai Petre, în vreme ce Andra le-a vorbit celor trei despre plăcerea de a-i asculta.

  • O noua Andra, descoperită la "Românii au talent" - VIDEO

Cristian şi fiica lui Loredana, din Vulcan, au interpretat la “Românii au talent” piesa “Ploaia”, a trupei Cargo.

“Mi-am descoperit talentul la 7 ani şi abia aşteptam să vin aici. Este un vis devenit realitate”, a spus emoţionată Loredana, la intrarea pe scenă.

  • Un cântăreţ de hip hop, lecţie de viaţă pentru români

Un alt moment emoţionant a venit de la Daniel Mirică, un tânăr constănţean care cântă hip-hop într-un scaun cu rotile. El a făcut-o pe Andra să plângă.

Miriţă a ridicat sala în picioare cu melodia lui. Băiatul pasionat de hip-hop a rămas paralizat în urma unui accident, ]n timp ce se ducea la un concert ]n care urma s[ perfomreze, dar cu toate acestea nu a renunţat la pasiunile sale - sportul (baschet ) şi muzica. A scos chiar şi un album - Am fost plecat, la doi ani de la accidentul pe care acesta l-a suferit. "Poveştile autentice sunt poveştile puternice", i-a spus Moisescu tânărului. "Nu o să-ţi iei publicul înapoi pentru că nu l-ai pierdut niciodată".

  • CEL MAI TARE număr de comedie. Mihai Petre: "Bai fraţilor, aveţi nişte feţe, eu nu ştiu cum v-aţi găsit" - VIDEO

Un alt moment gustat de public, dar şi de juraţi a fost cel oferit de un trio-ul Master Red & OZN care a promis să facă show - "ca o continuare a celui de anul trecut", după cum au afirmat cei trei actori.

  • Momentul PERICULOS care a făcut-o pe Andra să exclame: "IOI DOAMNE!"

Grupul Condor s-a prezentat la "Romanii au talent" cu un numar de arte marţiale care i-a făcut pe toţi să aplaude, dar care le-a îngheţat totodată sângele în vene.

Înarmat cu o sabie ascuţită, unul dintre concurenţi a tăiat un mar pe abdomenul altuia şi un castravete chiar pe gâtul lui, moment în care Andra a exclamat: "Ioi, Doamne!".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici