RTL negociază cu trustul Intact o participare minoritară la Antena 1, Antena 2 şi Euforia

Grupul german RTL se află în negocieri cu trustul de presă Intact în vederea unei participări minoritare în cadrul posturilor Antena 1, Antena 2 şi Euforia.

2 afișări
Imaginea articolului RTL negociază cu trustul Intact o participare minoritară la Antena 1, Antena 2 şi Euforia

RTL negociază cu trustul Intact o participare minoritară la Antena 1, Antena 2 şi Euforia

Director general al postului Antena 3, Sorin Oancea, a declarat pentru MEDIAFAX că trustul Intact se află în negocieri cu grupul german RTL pentru o participare minoritară a acestuia din urmă în acţionariatul posturilor Antena 1, Antena 2 şi Euforia.

De asemenea, Sorin Oancea a precizat că negocierile se poartă doar pentru Antena 1, Antena 2 şi Euforia, o eventuală negociere pentru Antena 3 fiind, deocamdată, prematură.

Trustul Intact deţine posturile de televiziune Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia, Romantic FM, News FM şi mai multe publicaţii, printre care Jurnalul Naţional, Săptămâna Financiară şi Gazeta Sporturilor.

RTL Group, deţinut majoritar de gigantul media Bertelsmann, este cea mai mare reţea de radio şi televiziune din Europa, cu participări în 39 de televiziuni şi 29 de staţii radio din zece ţări, precum şi cu emisiuni produse pentru lumea întreagă.

Portofoliul de televiziuni al RTL include RTL Television în Germania, M6 în Franţa, Five în Marea Britanie, canalele RTL în Olanda, Belgia, Luxembourg, Croaţia şi Ungaria, Ren TV în Rusia şi Antena 3 în Spania. Postul de radio cel mai important al grupului este RTL din Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici