Ruxandra Ion îşi deschide şcoală de actorie, în ianuarie 2014

Producătoarea de film şi televiziune Ruxandra Ion, care a creat prima telenovelă românească, îşi va deschide propria şcoală de actorie şi producţie de ficţiune, TV & Film Academy by Ruxandra Ion, în luna ianuarie 2014, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

1708 afișări
Imaginea articolului Ruxandra Ion îşi deschide şcoală de actorie, în ianuarie 2014

Ruxandra Ion îşi deschide şcoală de actorie, în ianuarie 2014

Şcoala Ruxandrei Ion îşi va deschide porţile în luna ianuarie 2014, într-un spaţiu central din Bucureşti. Academia de talente a Ruxandrei Ion va include cursuri de actorie, regie şi producţie TV şi film, scenaristică, prezentator TV, dans, make-up şi stil.

Şcoala se adresează tuturor celor care au veleităţi artistice, minimum 8 ani şi care vor să înveţe de la adevăraţi profesionişti să fie cei mai buni. Bazându-se pe experienţa sa în producţia de filme şi seriale româneşti de succes, Ruxandra Ion îşi propune să creeze cea mai recunoscută si respectată şcoală de actorie şi producţie din România: TV & Film Academy by Ruxandra Ion.

Mizând pe implicarea unor profesori apreciaţi şi a unor actori consacraţi, academia oferă cursanţilor o experienţă unică şi servicii premium în domeniul actoriei şi producţiei de ficţiune.

TV & Film Academy by Ruxandra Ion este prima şcoală din România care oferă un pachet complex de cursuri pentru cei pasionaţi de actorie, dans şi producţie, regie, scenaristică de televiziune şi cinema, dar şi pentru cei ce vor să înveţe de la profesionişti despre stil şi make-up.

Ruxandra Ion, cel mai cunoscut, apreciat şi premiat, la nivel naţional şi internaţional, producător de ficţiune din România a conceput, împreună cu echipa de profesori ai academiei, cea mai profesionistă şi modernă metodologie pentru cursanţii şcolii. Fiecare curs în parte este împărţit pe grupe de vârstă şi este alcătuit din două module, fiecare modul durând trei luni. Primul modul va începe pe 3 februarie 2014, iar înscrierile încep la data de 1 decembrie şi se încheie pe 15 ianuarie 2014.

Profesorii TV & Film Academy by Ruxandra Ion sunt nume extrem de cunoscute şi apreciate din lumea TV din România.

"Am simţit că este momentul să fac ceva pentru tinerii români care îşi doresc să intre în lumea de vis a televiziunii şi filmului. De când cu fenomenul Lala Band am fost întrebată de sute de tineri unde pot să se pregătească. Împreună cu echipa mea, în cei 10 ani care se împlinesc de la lansarea primei telenovele româneşti, am pregătit mulţi tineri care sunt acum adevăraţi profesionişti, vedete apreciate. Este rândul lor să împărtăşească experienţa dobândită pe platouri", a spus Ruxandra Ion.

Ruxandra Ion este cea care a creat Abracadabra, dar şi prima telenovelă românească, în 2004, "Numai iubirea". Din 2004 şi până în 2013 a creat şi a produs pentru televiziune "Numai Iubirea", "Lacrimi de iubire", "Iubire ca-n filme", "Daria, iubirea mea", "Îngeraşii", "Inimă de ţigan", "Regina", "Aniela", "Iubire şi Onoare" şi "Pariu cu viaţa".

De asemenea, Ruxandra Ion a realizat primul serial muzical românesc, "Pariu cu viaţa - 4 sezoane", prima telenovelă românească de epocă, "Aniela", primul teen-band de mare success, transformat într-un adevărat fenomen - LaLa Band.

Totodată, este primul producător independent de emisiuni pentru copii din estul Europei. A lansat primul canal dedicat femeilor - Acasă TV, iar, sub conducerea Ruxandrei Ion, a ajuns, ca audienţe, canalul de televiziune numărul 2 din România, şapte seriale de televiziune, 13 telenovele, un film cinema, un film TV.

Ruxandra Ion a primit Prix Danube 1995 pentru cel mai bun documentar pentru copii şi tineret, acordat pentru prima oară unei realizatoare dintr-o ţară est-europeană, premiul criticii pe 1995 pentru cel mai bun documentar pentru copii şi tineret, cu filmul "O zi cu Alexandra", şi a fost finalistă a festivalurilor de la Chicago şi Lisabona, în 1995. I-a fost acordat premiul pentru cea mai bună operă rock pentru copii - Blagoevgrad, Bulgaria, 1993 - pentru "Minirock Abracadabra", premiul Mediafest 1997 pentru cele mai bune programe pentru copii, pentru emisiunea "Visul unei nopţi de toamnă", o parafrazare a celebrei piese shakespeariene ("Visul unei nopţi de vară").

Producătoarea a primit premiul PROmul Pro - 2005, premiul Golden Bird (Seoul International Drama Awards) pentru "Best Drama Series", în 2011, pentru telenovela "Iubire şi Onoare", premiul de excelenţă la sectiunea Mass Media -VIP 2012, şi premiul Ambasadoarea Media - VIP - 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici