Ruxandra Ion s-a alăturat echipei Antena Group în calitate de consultant de conţinut al Euforia TV

Ruxandra Ion, un nume de referinţă în producţia de televiziune din România, a devenit, din luna decembrie, consultant de conţinut al Euforia TV, informează Antena Group, care deţine această televiziune.

661 afișări
Imaginea articolului Ruxandra Ion s-a alăturat echipei Antena Group în calitate de consultant de conţinut al Euforia TV

Ruxandra Ion

"Antena Group are în momentul de faţă cele mai puternice echipe de producţie din piaţă. Ruxandra Ion este nu doar unul dintre numele reper în media, ci şi un profesionist pe care şi l-ar dori orice televiziune", a declarat Sorin Alexandrescu, chief executive officer (CEO) al Antena Group, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

"Din punctul meu de vedere, televiziunea este o boală pe care, dacă ai luat-o, nu te mai vindeci toată viaţa. După doi ani de pauză, sunt foarte fericită să fac ceea ce mi-a plăcut întotdeauna: televiziune. Mă bucur să mă alătur acestei echipe şi sper să fac lucruri memorabile", a spus, la rândul său, Ruxandra Ion.

Ruxandra Ion are în portofoliu, în calitate de producător general, şapte seriale de televiziune, 13 telenovele, un film de cinema şi unul de televiziune. Ea este laureată a mai multor premii din ţară şi din străinătate.

Euforia TV este o televiziune dedicată femeilor, care face parte din Antena Group. Din grila televiziunii au făcut şi fac parte seriale precum "Downton Abbey", "Dr. House", "Friends", "Sex and the City" şi "Suits" şi producţii proprii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici