S-a lansat ghidul National Geographic pentru România

"National Geographic Traveler Romania", ghid turistic în limba engleză, realizat de către National Geographic Society, cu finanţare din partea Guvernului Statelor Unite ale Americii, prin USAID, a fost lansat miercuri, la reşedinţa ambasadorului american în România.

9 afișări
Imaginea articolului S-a lansat ghidul National Geographic pentru România

S-a lansat ghidul National Geographic pentru România

"Ghidul înfăţişează această ţară extraordinară şi promovează turismul de calitate", a declarat Debra Mosel, director interimar al Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) România.

"National Geographic Traveler Romania" a fost realizat pe baza unui împrumut nerambursabil, în valoare de 215.000 de dolari, bani proveniţi din partea USAID.

Potrivit lui Declan Moore, vicepreşedintele National Geographic Society şi director de publicaţii National Geographic, versiunea în limba română a ghidului este în curs de editare, urmând a fi publicată în curând. De asemenea, vor mai fi editate ediţii în limbile poloneză, daneză şi franceză.

Ghidul pentru România este cel de-al 67-lea volum din seria de cărţi de călătorie National Geographic.

"Dacă este o organizaţie care poate stârni interesul turiştilor şi poate promova o ţară, aceasta este National Geographic", a declarat Nicholas Taubman, ambasadorul SUA în România. "Acest ghid va creşte interesul străinilor pentru România şi va ajuta românii şă îşi redescopere ţara", a mai spus acesta.

1.000 de exemplare din acest ghid vor fi distribuite de către USAID în şcoli, biblioteci, birouri şi organizaţii de turism.

Preţul acestuia este de 22,95 de dolari.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici