Video Sărbătoare medievală în inima Braşovului

Au dat timpul înapoi. Braşovenii retrăiesc de aseară perioada medievală. Serbările Medievale ale Braşovului au debutat cu o defilare a "preanobililor participanţi" prin centrul oraşului.

3 afișări

Peste tot au fost amplasate mici castele medievale, împânzite de meşteri fierari, potcovari şi tineri care au făcut jonglerii. Muzica medievală şi voia bună a răsunat ore în şir în Cetatea Braşovului.

Organizatorii promit şi astăzi o serbare pe cinste: cu demonstraţii de luptă, concursuri de tras cu arcul, de tăiat buşteni sau pentru câştigarea titlulului nobiliar de "cel mai puternic om din cetate". Aici va avea loc şi un turnir al cavalerilor, care se vor duela pentru a cuceri domniţele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici