Schimbare importantă la Vocea României. Cine este NOUL ANTRENOR al show-ului

Pro TV a devoalat în finala Românii au talent noul anterenor al show-ului Vocea României. Prima schimbare este artista Irina Rimes (26 de ani), care a şi avut un moment muzical în cadrul show-ului de talente.

10282 afișări
Imaginea articolului Schimbare importantă la Vocea României. Cine este NOUL ANTRENOR al show-ului

Schimbare importantă făcută de PROTV. Cine este NOUL ANTRENOR al show-ului Vocea României

Reprezentanţii Pro TV nu au menţionat însă pe cine va înlocui Irina Rimes.

Juriul Vocea României a fost format în ultimul sezon din Tudor Chirilă, Smiley, Loredana şi Adi Despot.

Irina Rimes: „Vocea României este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, este ca un vis împlinit. Mi-am dorit de atâtea ori să strig în gura mare cât de importantă este emoţia, cât de important este mesajul, importanţa de a transmite ce cânţi. Aceasta este cheia către sufletul omului. Vocea este aceea care te atinge, care te face să tresari, indiferent că e o piesă veselă sau una tristă.

Eu asta ştiu să fac, asta vreau să-i învăţ pe concurenţii din echipa mea sa facă. Sunt gata să mă implic 120% în tot ce va însemna progresul lor în acest show. Vreau să adun în echipa mea oameni talentaţi, care să fie deschişi să încerce şi ceva nou. Nou pentru ei, dar şi pentru noi. Va fi un sezon productiv, cu multă ambiţie şi determinare. Eu vin cu o tonă de entuziasm şi poftă de muncă şi vreau să o împărtăşesc cu toată lumea.”, scrie paginademedia.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici