Scurtmetraje premiate şi experimente multimedia, pe 4 iulie, la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, întâlnirea publicului cu cele mai valoroase producţii cinematografice sub 30 de minute de la Oscar, Sundance, Berlin şi Clermont-Ferrand, se va desfăşura pe 4 iulie, la complexul Romexpo din Bucureşti.

82 afișări
Imaginea articolului Scurtmetraje premiate şi experimente multimedia, pe 4 iulie, la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte

Scurtmetraje premiate şi experimente multimedia, pe 4 iulie, la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte (Imagine: Andreea Campeanu / Arhiva Mediafax)

La cea de-a şaptea ediţie, Noaptea Lungă a Filmelor Scurte mixează scurtmetrajul cu fotografia, muzica şi arta video. Emoţiile trăite la unison de mii de spectatori sunt esenţa unei nopţi în care ochiul va fi provocat de medii noi şi lumi neaşteptate. Poveştile aplaudate de marile festivaluri internaţionale vor prinde viaţă pe ecran, pentru a face din filme ceea ce sunt: maşinării de uimire şi inspiraţie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte va transforma pavilionul central al Romexpo în cel mai generos spaţiu de joacă dedicat scurtmetrajelor şi proiectelor multimedia. De-a lungul a şase ore de film şi muzică, publicul va avea rolul juriului şi responsabilitatea de a alege cel mai bun film al serii în cadrul competiţiei ShortsUP Audience Award. O platformă digitală de vot va fi disponibilă 24 de ore pentru a testa implicarea şi spiritul critic al spectatorilor.

Biletele pot fi achiziţionate în avans din reţelele MyTicket şi Eventim la preţul de 35 de lei în perioada Early Bird (29 mai - 10 iunie), 40 de lei în perioada Pre-Sale (10 iunie - 3 iulie) şi 50 de lei în seara evenimentului, în limita locurilor disponibile. Biletul include acces la o noapte cu scurtmetraje premiate, cinema interactiv, instalaţie video şi food-court cu live cooking şi experienţe culinare artizanale.

Detalii despre programul evenimentului vor fi disponibile în curând pe www.shortsup.ro.

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte este organizată în fiecare vară de ShortsUP. La ediţia precedentă, evenimentul a adus peste 4.000 de cinefili pe pajiştea din Grădina Botanică Bucureşti, pentru un picnic cinematografic nocturn.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici