Scurtmetrajul "Mariana", de Cristian Mungiu, la Festivalul Internaţional Tenerife Shorts

Scurtmetrajul "Mariana", în regia lui Cristian Mungiu, va fi proiectat, pe 8 septembrie, în încheierea primei ediţii a Festivalului Internaţional de Scurtmetraje Tenerife Shorts, eveniment care va avea loc în perioada 5-8 septembrie, informează Institutul Cultural Român din Madrid.

225 afișări
Imaginea articolului Scurtmetrajul "Mariana", de Cristian Mungiu, la Festivalul Internaţional Tenerife Shorts

Regizorul Cristian Mungiu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

De asemenea, Tenerife Shorts 2013 prezintă, de asemenea, scurtmetrajul "Superman, Spiderman sau Batman", în regia lui Tudor Giurgiu, câştigător al premiului pentru cel mai bun scurtmetraj european în 2012, acordat de Academia Europeană de Film. Acesta face parte din secţiunea "Academia del Cine Europeo: Short Matters!", ale cărei proiecţii unice vor avea loc sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 17, duminică, 8 septembrie de la ora 17 şi tot duminică, de la ora 21:30.

În cadrul programului de închidere, vor fi proiectate şi "La cantante", de Rafael Navarro (Spania, 2012, 22') şi "Au revoir", de Toni Barrena (Spania, 2011, 12'). Ulterior, se vor proiecta filmele premiate în cadrul Festivalului de scurtmetraje.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici