Seară de scurtmetraje NexT, joi, la Institutul Cervantes din Bucureşti

O serie de scurtmetraje prezentate la ediţiile trecute ale Festivalului Internaţional de Film NexT va fi proiectată joi, de la ora 19.00, în sala Auditorium, la Institutul Cervantes din Bucureşti, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

87 afișări
Imaginea articolului Seară de scurtmetraje NexT, joi, la Institutul Cervantes din Bucureşti

Seară de scurtmetraje NexT, joi, la Institutul Cervantes din Bucureşti (Imagine: Facebook)

Astfel, din programul propus pentru joi seară fac parte scurtmetrajele "El Encarcago", de Sergio Barejón, care spune povestea lui Martin, în vârstă de 9 ani, ce este desemnat responsabil cu liniştea pe durata absenţei profesorului, şi "Geamandura/ La boya", de Mariano Salvador, care prezintă un bărbat ce se hotărăşte să înoate până la o geamandură, îndepărtându-se periculos de mult de ţărm.

De asemenea, vor fi proiectate peliculele "Como conoci a tu padre", de Alex Montoya, în care fiecare cuplu are povestea lui, una mai romantică decât alta, "Marion", de Julian Zauzo, "Mister/ Misterio", de Chema García Ibarra, ".SUB", de Jossie Malis Álvarez, "Marea cursă/ La gran carrera", de Kote Camacho, şi "Goana/ La huida", de Victor Carrey.

Preţul unui bilet pentru acest eveniment este de 7 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici