Sebastian Papaiani şi Ileana Stana-Ionescu au primit câte o stea pe Walk of Fame

Actorii Ileana Stana-Ionescu şi Sebastian Papaiani le-au mulţumit partenerilor lor de viaţă şi publicului, joi, la primirea stelelor de pe Aleea Celebrităţilor - Walk of Fame din Piaţa Timpului din Capitală.

596 afișări
Imaginea articolului Sebastian Papaiani şi Ileana Stana-Ionescu au primit câte o stea pe Walk of Fame

Sebastian Papaiani (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

De altfel, după ceremonie, Sebastian Papaiani a mărturisit că, pentru el, familia este cel mai important lucru. "Familia e baza societăţii", a spus actorul, adăugând că a ajuns atât de celebru, cel mai probabil, datorită talentului şi norocului său.

"Împart bucuria şi emoţia cu dumneavoastră. Fără public nu se face nici teatru, nici film", a spus Papaiani, înainte să dezvelească steaua care i-a fost acordată pe Aleea Celebrităţilor.

Actorul a mulţumit familiei sale în discursul pe care l-a avut, dar şi primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, prezent la eveniment pentru a-i înmâna acestuia, dar şi actriţei Ileana Stana-Ionescu, Placheta Oraşului Bucureşti, în semn de recunoaştere pentru întreaga lor carieră.

"Mulţumesc mamei mele, care m-a făcut, tatălui meu, care m-a bătut, domnului primar, care a avut forţa să ia pentru mine o stea de pe cer şi s-o aducă pe pământ", a mai spus Papaiani.

De asemenea, el a recitat o poezie despre care a mărturisit că a învăţat-o de la actriţa Draga Olteanu Matei. Deoarece în poezie era vorba despre un peştişor care s-a îndrăgostit de o stea, Papaiani a spus că, joi, el a devenit "peştişorul" stelei sale.

"Mulţumesc soţiei mele, care a fost aproape de mine în pat şi pe stradă", a încheiat actorul seria mulţumirilor.

La rândul său, Ileana Stana-Ionescu a mulţumit soţului ei, dar şi lui Radu Beligan, pentru cariera pe care a avut-o.

"Mulţumesc proniei cereşti care mi-a făcut în viaţă un drum drept şi m-a făcut să fiu slujitoarea unei meserii minunate", a spus Ileana Stana-Ionescu.

De asemenea, actriţa i-a mulţumit soţului său, care "a suportat toate năstruşniciile unei creaturi mai ciudate".

Ea a amintit şi de actorul Radu Beligan, căruia i-a mulţumit că a convins-o să meargă în tinereţe la concursul organizat de Teatrul Naţional Bucureşti, a cărui actriţă a fost timp de zeci de ani.

Ileana Stana-Ionescu a spus că nu va putea niciodată să mărturisească care este rolul său preferat, deoarece le iubeşte pe toate. Actriţa a mai dezvăluit şi că intenţionează să scrie o carte autobiografică, ajutată fiind de prietena sa actriţa Olga Delia Mateescu.

La evenimentul găzduit de George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis, au mai participat actorii Ioana Pârvulescu, Monica Davidescu, Mitică Popescu, Olga Delia Mateescu şi Alexandrina Halic.

Aleea Celebrităţilor - Walk of Fame este un proiect cultural care găzduieşte stelele celor mai cunoscuţi artişti români din lumea filmului şi a teatrului, în semn de preţuire a valorilor culturale din România. Un proiect iniţiat de Teatrul Metropolis şi Cocor, deja celebrul Walk of Fame românesc a fost inaugurat în ianuarie anul acesta.

Pe Aleea Celebritătilor din Piaţa Timpului se află deja stelele altor mari personalităţi: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu şi Tamara Buciuceanu-Botez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici