"Şeful şefilor" de Lars Von Trier, în cinematografele româneşti, din 11 ianuarie

Filmul "Şeful şefilor" al regizorului danez laureat la Cannes, Lars Von Trier, va rula, în premieră, vineri, la Hollywood Multiplex şi Cinema Studio, transmite distribuitorul Independenţa Film.

13 afișări
Imaginea articolului "Şeful şefilor" de Lars Von Trier, în cinematografele româneşti, din 11 ianuarie

Regizorul danez Lars von Trier

"Şeful şefilor"/ "The Boss of it All" îi are în distribuţie pe Jens Albinus, Peter Gantzler şi Fridrik Thor Fridriksson.

Filmul prezintă povestea patronului unei firme de IT. Personajul principal doreşte să-şi vândă afacerea, însă atunci când a făcut firma a inventat un patron, căruia i-a atribuit toate deciziile neplăcute. Cumpărătorii doresc să discute personal cu marele şef, motiv pentru care eroul filmului angajează un actor ratat, care să se prefacă a fi patronul firmei de IT.

Lars Von Trier a câştigat cu producţia "Breaking the Waves"/ "Abisul sufletului", premiul juriului la Cannes şi premiul Academiei Europene de Film pentru "cel mai bun film european", în 1996.

În 2000, drama muzicală "Dancer in the Dark"/ "Dansând cu noaptea", având-o ca actriţă principală pe cântăreaţa islandeză Björk, a obţinut Palme d'Or la Cannes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici