Serialul de televiziune "Downton Abbey" se va încheia după cel de-al şaselea sezon

Serialul de televiziune "Downton Abbey" se va încheia în 2015, după difuzarea celui de-al şaselea sezon, potrivit mai multor surse citate de presa britanică.

4421 afișări
Imaginea articolului Serialul de televiziune "Downton Abbey" se va încheia după cel de-al şaselea sezon

Serialul de televiziune "Downton Abbey" se va încheia după cel de-al şaselea sezon (Imagine: Hepta)

Acest serial britanic de mare succes, cu o acţiune plasată la începutul secolului al XX-lea şi al cărui prim sezon a fost difuzat în 2010, se va încheia în toamna acestui an, iar creatorul său, Julian Fellowes, va putea astfel să se concentreze asupra unui nou serial TV, producţia americană "The Gilded Age". De asemenea, vedetele acestui serial produs de postul britanic ITV, inclusiv Michelle Dockery şi Hugh Bonneville, au fost văzute de curând în Statele Unite la diverse întâlniri cu producători americani cu care au discutat despre viitoarele lor colaborări, informează contactmusic.com.

"E un secret deja cunoscut, «Downton Abbey» se va încheia în acest an. Unii dintre actorii din distribuţie au lăsat să se înţeleagă că vor fi liberi să joace în alte proiecte după vara acestui an. Unii sunt interesaţi de proiecte în Statele Unite, unde «Downton Abbey» este la fel de popular ca şi în Marea Britanie", a dezvăluit o sursă pentru tabloidul Daily Mirror.

"Joanne Froggatt, Edith Carmichael şi Allen Leech au mers la Los Angeles pentru a participa la o ceremonie de decernare a unor premii, săptămâna trecută, şi avut acolo o serie de întâlniri pentru a discuta despre viitoarele lor roluri în cinema şi televiziune", a adăugat aceeaşi sursă.

Vedetele serialului "Downton Abbey" au participat duminică seară la gala Screen Actors Guild Awards, organizată la Los Angeles, unde serialul britanic a câştigat pentru a doua oară premiul pentru cea mai bună distribuţie-dramă.

Un purtător de cuvânt al postului ITV a declarat pentru MailOnline: "Nu putem să comentăm informaţii speculative despre programele noastre".

Vineri, Robert Greenblatt, preşedintele NBC Entertainment, a dezvăluit într-o conferinţă de presă organizată de Television Critics Association că Julian Fellowes va începe în curând să lucreze pentru "The Gilded Age", un nou serial de epocă, care va prezenta aventurile şi viaţa socială a membrilor unor familii bogate şi rivale din New York-ul secolului al XIX-lea.

Cel de-al şaselea sezon al serialului "Downton Abbey" a fost confirmat deja de postul ITV, care nu a precizat însă dacă această producţie TV va continua şi în anul viitor.

Acţiunea serialului britanic de mare succes "Downton Abbey", difuzat pe postul ITV, se petrece pe domeniul fictiv Downtown Abbey, în castelul din ţinutul Yorkshire al contelui şi contesei de Grantham şi urmăreşte viaţa aristocratică a acestei familii şi viaţa servitorilor săi în timpul domniei regelui George al V-lea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici