"Serviciul Român de Comedie" a fost lider de audienţă, miercuri seara, pe toate targeturile

Pro TV a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, miercuri seara, când a difuzat emisiunea "Serviciul Român de Comedie", în care a fost invitat Ion Crăciunescu.

343 afișări
Imaginea articolului "Serviciul Român de Comedie" a fost lider de audienţă, miercuri seara, pe toate targeturile

"Serviciul Român de Comedie" a fost lider de audienţă, miercuri seara, pe toate targeturile

În minutul de maximă audienţă, la 21.38, "Serviciul Român de Comedie" înregistra pe publicul din mediul urban un vârf de audienţă de 7,9 puncte de rating şi 17,9 procente din cota de piaţă, aproape dublu faţă de valorile obţinute de Antena 1 - 4,4 puncte de rating şi 9,9 % cota de piaţă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Personajele colorate şi pline de umor de la "Serviciul Român de Comedie", dar şi poveştile invitatului special din Casa PROporului i-au cucerit pe cei mai mulţi telespectatori, astfel că emisiunea a fost lider absolut de audienţă pe tot intervalul difuzării, între 20.29-21.53.

Astfel, pe publicul din mediul urban, Pro TV a obţinut o audienţă medie de 6 puncte de rating şi 13,5% cotă de piaţă, în vreme ce Antena 1 s-a clasat a doua cu 5,6 puncte de rating şi 12,7% cota de piaţă. Şi pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani Pro TV a condus topul audienţelor cu o medie de 5,5 puncte de rating şi 16% cotă de piaţă, faţă de Antena 1 care a obţinut 4,8 puncte de rating şi 13,8% cotă de piaţă.

Miercuri seara, la "Serviciul Român de Comedie", Toni Grecu a stat de vorbă cu Ion Crăciunescu despre probleme arzătoare din fotbalul românesc, însă pe un ton comic. Invitatul de la "Serviciul Român de Comedie" a avut parte şi de o surpriză - un imn dedicat arbitrilor corupţi, interpretat de Ivan Orlando: "Dacă vrei ca să câştigi/ Pe arbitru tre' să-l ungi/ Dacă nu îi dai nimic/ Câştigi doar la loz în plic!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici