Show-ul live "Jurassic Experience", la Sala Palatului din Bucureşti - GALERIE FOTO

Show-ul live "Jurassic Experience", o poveste captivantă care explorează fascinaţia oamenilor faţă de cele mai interesante animale preistorice, dedicat atât copiilor, cât şi adulţilor, a fost prezentat, luni, la Sala Palatului din Bucureşti.

695 afișări
Imaginea articolului Show-ul live "Jurassic Experience", la Sala Palatului din Bucureşti - GALERIE FOTO

Show-ul live "Jurassic Experience", la Sala Palatului din Bucureşti (Imagine: Stefan Sandu/Mediafax Foto)

După lansarea superproducţiei "Jurassic World" din 2015, care a avut un succes incredibil la nivel mondial, intrând în rândul celor mai de succes producţii cinematografice din istorie, fiind surclasat doar de "Avatar" şi "Titanic", 2015 a devenit "anul revenirii dinozaurilor".

GALERIE FOTO

Graţie tehnologiei de ultimă generaţie, scena Sălii Palatului a căpătat dimensiuni ficţionale pentru a aduce la viaţă o lume misterioasă, dominată de brontozauri giganţi, velociraptori, stegozauri, dar şi de regele lor neîncoronat, Tiranozaurus Rex, care i-a provocat pe eroii lumii reale să lupte pentru supravieţuire.

"Jurassic Experience" este, potrivit organizatorilor, o poveste incredibilă, inspirată din habitatul acestor vieţuitoare, menită să înduioşeze şi să încânte privirile spectatorilor de toate vârstele. Conceput într-o manieră originală, succesul show-ului "Jurassic Experience" va fi amplificat prin muzică şi culoare, cărora li se adaugă decoruri, costume fascinante, dar şi proiecţii video şi efecte speciale unice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici