Show-ul "Serviţi, vă rog! " de la Pro TV, lider de audienţă de la prima ediţie

Show-ul "Serviţi, vă rog!" a lider de audienţă de la prima ediţie, difuzată marţi seară, la Pro TV, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

819 afișări
Imaginea articolului Show-ul "Serviţi, vă rog! " de la Pro TV, lider de audienţă de la prima ediţie

Show-ul "Serviţi, vă rog! " de la Pro TV, lider de audienţă de la prima ediţie (Imagine: Pro Tv)

Oana Zăvoranu, Răzvan Fodor, Mihai Bobonete, Diana Dumitrescu, Nini şi Sidia Sissoko sunt primii care au încăput pe mâinile lui Nea Marin, deschizând seria de vedete care se vor speti cu munca la Mamaia, în această vară.

Conform Kantar Media, "Serviţi, vă rog", difuzată în intervalul orar 20:12 - 21:39, a înregistrat o medie de 7,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 23,1 procente pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 - 49 de ani, pe când Antena 1 a avut o audienţă de numai 4,1 puncte de rating şi 12,7% cotă de piaţă. În minutul de aur, la 21:34, Pro TV a avut 11,7 puncte de rating şi 31,1% cotă de piaţă pe segmentul publicului comercial, iar la 21:38 aproape doua milioane de români la nivelul întregii ţări urmăreau emisiunea "Serviţi, vă rog!".

Bobonete, Fodor şi Nini au cărat lemne pentru terasă, au mutat palmieri şi au bătut cuie, însă au găsit energie să se ia de "diva" Oana Zăvoranu, care a încercat cu orice chip să se fofileze de la muncă. Aceasta a profitat de neatenţia lui Nea Marin şi a fugit la mall sub pretextul că ar împărţi fluturaşi pentru petrecerea de seară din club. Ceilalţi s-au revoltat, iar Bobonete a tachinat-o non-stop pe Oana, aducându-i aminte de fostul soţ, Pepe.

Ospătăriţa-model Diana Dumitrescu a alergat toată seara după comenzi şi a încercat să îi mulţumească până şi pe cei mai "fiţoşi" clienţi: unul dintre ei a trimis-o de mai multe ori să îi aducă trei-patru boabe de cafea. "De acum încolo o să las bacşiş mai mare când merg la restaurant. E foarte greu să fii ospătar", a declarat actriţa.

De la atacul de panică al lui Răzvan Fodor la mall, terorizat de mulţimea de oameni, până la Bobonete, "Angus Young în mizerie, cu centura de căţel şi biciul în mână", aşa cum s-a autocaracterizat actorul, telespectatorii au văzut din nou ce înseamnă să ajungi sub comanda lui Nea Marin, la "Serviţi, vă rog!".

Miercuri, de la 20:30, urmează partea a doua a peripeţiilor lui Fodor, Bobonete, Oana Zăvoranu, Diana Dumitrescu, Nini şi Sissoko la emisiunea "Serviţi, vă rog!", de la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici