Simona Pătruleasa va prezenta ştirile la Kanal D

Vedeta de televiziune Simona Pătruleasa a semnat un contract cu Kanal D şi va prezenta, din 18 septembrie, principalele jurnale de ştiri din weekend, difuzate de la ora 18.30, pe postul de televiziune, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Kanal D.

Urmărește
497 afișări
Imaginea articolului Simona Pătruleasa va prezenta ştirile la Kanal D

Simona Pătruleasa va prezenta ştirile la Kanal D (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Simona Pătruleasa

Simona Pătruleasa se va prezenta la redacţie din 7 septembrie.

Ea va prezenta, din 18 septembrie, în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică, principalele jurnale de ştiri, difuzate de la ora 18.30, la Kanal D.

Simona Pătruleasa a părăsit, în aprilie 2009, postul de televiziune Antena 1. Pătruleasa a prezentat ştirile sportive la Antena 1, după ce a fost prezentatoare la Realitatea TV.

Simona Pătruleasa s-a născut la Râmnicu Vâlcea, în 1974, şi a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Româno-Americane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici