Site-ul publicaţiei greceşti „Dimokratia” a fost spart de hackeri, după un titlu insultător la adresa lui Erdogan

Website-ul unui ziar grec a fost piratat după ce pe prima pagină a publicaţiei a fost publicat un titlu încărcat de semnificaţie, despre care guvernul turc a spus că a fost insultător la adresa preşedintelui Recep Tayyip Erdogan.

321 afișări
Imaginea articolului Site-ul publicaţiei greceşti „Dimokratia” a fost spart de hackeri, după un titlu insultător la adresa lui Erdogan

Site-ul publicaţiei greceşti „Dimokratia” a fost spart de hackeri, după un titlu insultător la adresa lui Erdogan

Homepage-ul publicaţiei Dimokratia News a fost înlocuit de hackeri cu un mesaj turcesc în care scria: „Turcii sunt aici, voi unde sunteţi?” Până la prânz, mesajul fusese eliminat, dar site-ul web era încă oprit.

Pentru titlul publicat de Dimokratia, Ministerul turc de Externe a decis să îl convoace pe ambasadorul Greciei.

 

 

 

De altfel, Ministerul Grec de Externe a condamnat, într-o declaraţie, utilizarea unui limbaj insultător, despre care a spus că nu reflectă cultura politică a ţării.

Tensiunile dintre Grecia şi Turcia, ambele ţări membre NATO, au crescut de când Turcia a reluat explorarea hidrocarburilor în teritoriile disputate cu Grecia din Marea Mediterană.

Grecia doreşte ca insulele să fie luate în considerare la delimitarea platformei continentale a ţării, în conformitate cu Legea mării a Naţiunilor Unite, pe care Turcia nu a semnat-o.

Turcia spune că platforma continentală a unei ţări ar trebui măsurată de pe continent, ceea ce ar pune zona la sud de insula greacă Kastellorizo ​​- la doar câţiva kilometri de coasta de sud a Turciei - în zona sa exclusivă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici