Sony Music Group ar fi cumpărat jumătate din catalogul muzical al lui Michael Jackson pentru suma record de 600 de milioane de dolari

  • Sony Music Group ar fi plătit cel puţin 600 de milioane de dolari pentru jumătate din catalogul lui Michael Jackson.
  • Asta înseamnă că activele muzicale ale cântăreţului valorează peste 1,2 miliarde de dolari, scrie BBC.
2932 afișări
Imaginea articolului Sony Music Group ar fi cumpărat jumătate din catalogul muzical al lui Michael Jackson pentru suma record de 600 de milioane de dolari

Această afacere ar fi cea mai mare tranzacţie realizată vreodată pentru operele unui singur muzician.

Michael Jackson, care a murit în 2009 la vârsta de 50 de ani, este unul dintre cele mai de succes staruri pop din toate timpurile, vânzând peste 400 de milioane de discuri în întreaga lume. Această cifră este contestată şi ar putea fi mult mai mare.

Albumul său din 1982, Thriller, este în continuare cel mai bine vândut album din toate timpurile, potrivit Guinness World Records.

Regele muzicii pop este, de asemenea, extrem de popular pe serviciile de streaming, cu aproape 40 de milioane de ascultători lunar pe Spotify. Piesele sale Billie Jean şi Beat It au fost ascultate de peste un miliard de ori numai pe Spotify.

Un viitor film biografic cu nepotul lui Michael Jackson în rolul principal va creşte, de asemenea, fără îndoială, interesul, notează BBC.

Vânzarea ar fi fost aranjată cu Estate of Michael Jackson, care gestionează afacerile regretatului star.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici