Robert De Niro, bucuria de a fi tată la 80 de ani

Actorul Robert De Niro, 80 de ani, s-a destăinuit despre „bucuria” noii paternităţi, după ce anul trecut i s-a născut al şaptelea copil, vorbind într-un interviu pentru People.

673 afișări
Imaginea articolului Robert De Niro, bucuria de a fi tată la 80 de ani

Robert De Niro, bucuria de a fi tată la 80 de ani

Actorul premiat cu Oscar şi iubita lui, Tiffany Chen, au devenit părinţi în aprilie.

Actorul din "The Godfather Part II" şi "Taxi Driver" a spus că înseamnă "totul" pentru el când familia sa poate "să fie împreună".

Din 1976 până în 1988, actorul a fost căsătorit cu Diahnne Abbott şi sunt părinţii a doi copii, Drena, 56 de ani, şi Raphael, 47 de ani.

În 1995, el a avut doi gemeni, Aaron şi Julian, cu iubita sa de atunci, Toukie Smith.

De Niro a mai fost căsătorit anterior cu Grace Hightower, înainte de a se despărţi în 2018, iar cei doi sunt părinţii fiului Elliot şi ai fiicei Helen Grace.

Vorbind despre Gia, De Niro a spus: „Toţi copiii se distrează foarte mult cu ea”.

Câştigătorul a două premii Oscar a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor într-un rol secundar la viitoarele premii Oscar pentru rolul lui William Hale, creierul crimei, în drama istorică "Killers of the Flower Moon" (2023) a lui Martin Scorsese.

Ca răspuns la nominalizarea la Oscar, De Niro a declarat că "nu te poţi gândi" la câştig, dar simplul fapt de a fi nominalizat este "grozav".

El a spus că "ar fi frumos" dacă partenera sa Lily Gladstone ar câştiga premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal. "Simt că Lily are o şansă foarte bună să câştige", a spus el, adăugând: "Sper că se va întâmpla asta".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici