Sorin Alexandrescu şi-a încheiat mandatul la conducerea Antena Group

Intact Media Group a anunţat, miercuri, într-un comunicat remis MEDIAFAX, finalizarea proiectului şi a contractului agreat cu Sorin Alexandrescu, care s-a alăturat grupului în 2008, pentru o perioadă de doi ani, fiind pentru început director executiv Antena 1, iar ulterior Chief Executive Officer.

604 afișări

Începând cu decembrie 2010, odată cu implementarea ultimei faze a proiectului, Sorin Alexandrescu a preluat conducerea Antena Group, entitate care a reunit toate operaţiunile companiilor Antena 1, Antena 2, Euforia şi GSP.

După plecarea lui Sorin Alexandrescu, în perioada următoare, Antena Group va fi coordonată financiar de Aura Zaharia, CFO (Chief Financial Officer) al companiei, iar, din punct de vedere al conţinutului, de managerii fiecărei staţii TV.

În perioada de timp petrecută la Intact, Sorin Alexandrescu a coordonat şi implementat integrarea operaţională a celor patru staţii TV ale grupului, precum şi crearea unui nou sistem de management dedicat noii entitaţi. Acest proiect a inclus şi relocarea operaţiunilor TV din grup în noua clădire Intact Media Center.

Tot acest proces a fost iniţiat odată cu reorganizarea, rebranding-ul şi reconfigurarea grilei de programe A1, schimbări care au generat platforma consolidării celorlalte staţii TV în noua entitate, cât şi o dinamică a audienţelor situate la cel mai înalt nivel din ultimii patru ani.

Camelia Voiculescu, care controlează trustul Intact, spune în comunicat că "Sorin Alexandrescu a reuşit să dea o altă dimensiune business-ului TV din grup, implementând o structură proaspătă şi funcţională în zona operaţională, în timp record".

"Proiectul agreat cu doamna Camelia Voiculescu s-a dovedit a fi unul din cele mai importante realizate până acum. A fost un efort titanic să creezi o asemenea entitate, întrucât a presupus schimbări foarte complexe într-o periodă scurtă, fără ca entităţile incluse în proces să fie afectate operaţional. Susţinerea acţionarilor în tot acest proiect şi dedicarea echipei au fost extraordinare, creând astfel cea mai importantă structură consolidată a întregului grup. Mulţumesc fiecărui coleg pentru tot ceea ce am făcut împreună şi în mod special celor care au creat acest proiect alături de mine, transformându-l dintr-o misiune aproape imposibilă într-un rezultat remarcabil", spune la rândul său Sorin Alexandrescu.

Trustul de media Intact este controlat de familia Voiculescu. Din Intact Media Group fac parte televiziunile Antena 1, Antena 2, Antena 3, Antena Internaţional, Euforia TV şi Gsp TV, posturile de radio Radio ZU şi Romantic FM, publicaţiile Jurnalul Naţional, Gazeta Sporturilor, Săptămâna Financiară, Fin.ro, Felicia, Top Gear şi Confidenţial.

Înainte de a începe colaborarea cu trustul Intact, Sorin Alexandrescu a fost directorul general al producătorului de ciocolată Kandia Excelent, companie de la conducerea căreia s-a retras în aprilie 2008. Alexandrescu a condus Kandia Excelent începând din anul 2000. El a fost cel care a supervizat procesul de integrare a Kandia Excelent, achiziţionată de către Cadbury în 2007, astfel încât aceasta să devină parte integrantă a Cadbury.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici