Spaţiul publicitar al Cartoon Network, Boomerang şi TCM, gestionat în România de Cable Direct

Vânzarea şi planificarea spaţiului publicitar al televiziunilor din portofoliul Turner Broadcasting în România - Cartoon Network, Boomerang, TCM - se vor face exclusiv prin intermediul regiei de media Cable Direct, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

653 afișări
Imaginea articolului Spaţiul publicitar al Cartoon Network, Boomerang şi TCM, gestionat în România de Cable Direct

Spaţiul publicitar al Cartoon Network, Boomerang şi TCM, gestionat în România de Cable Direct

Cable Direct şi Turner Broadcasting au semnat contractul de reprezentare în România şi vor începe colaborarea de la 1 ianuarie 2014.

"Am încheiat un an extraordinar şi vom continua să dezvoltăm programele pe care le oferim publicului din România. Păşim în 2014 încrezători în succesul programelor multipremiate de la Cartoon Network şi Boomerang, precum şi în selecţia de filme clasice care dau viaţă postului TCM. Am convingerea că, prin cooperarea cu Cable Direct, le vom oferi clienţilor noştri cele mai bune soluţii pentru a-şi promova brandurile şi produsele", a declarat Matthias Heinze, vicepreşedintele Turner Broadcasting pentru operaţiuni comerciale, marketing şi comunicare în ţările vorbitoare de limba germană, Benelux, CEE şi Rusia.

"Sunt foarte încântat de colaborarea cu Turner, de faptul că au ales să lucreze cu noi. Pentru mine, reprezintă confimarea calităţii serviciilor oferite de Cable Direct partenerilor şi confirmarea strategiei noastre în piaţa TV din România într-un an plin de provocări. Portofoliul Turner este foarte apreciat de publicul telespectator si de advertiserii din România. Prin includerea staţiilor TV Cartoon Network, Boomerang şi TCM, Cable Direct îşi consolidează portofoliul, acoperirea demografică, iar clienţii şi agenţiile de media vor avea posibilitatea implementării unor strategii excelente de comunicare adresate copiilor şi tinerilor", a spus Bogdan Lăzărescu, director de vânzari, Cable Direct.

Vânzările de publicitate pentru TCM, televiziunea de filme a Turner, au fost administrate de Discovery România începând din anul 2010. Totodată, din 2011, Discovery a administrat şi vânzările de publicitate ale televiziunii pentru copii Cartoon Network.

Cable Direct a fost înfiinţată în 1999 ca o companie dedicată vânzării de spaţiu publicitar pentru televiziunile tematice. Printre clienţii pe care compania îi are în portofoliu se numără posturile de televiziune: AXN, AXN White, AXN Black, National Geographic Channel, National Geographic Wild, PV TV şi History.

Turner Broadcasting System operează în prezent 51 de televiziuni în 19 de limbi, în 120 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Printre ele se numără CNN International, Cartoon Network, Boomerang, Cartoonito, Boing, Adult Swim, TNT, TCM şi glitz. Turner Broadcasting System, Inc. (TBS) este o companie a Time Warner.

Turner se află pe piaţa TV din România din 1999, odată cu lansarea Cartoon Network şi TCM. În iulie 2008, compania Turner a deschis un birou la Bucureşti, numind-o pe Cristina Valasutean în funcţia de manager de distribuţie. De la 1 octombrie 2010, Cristina Valasutean, manager de distribuţie pentru România al Turner Broadcasting, coordonează şi distribuţia canalelor
companiei în ţările balcanice, adriatice şi în Ungaria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici