Spectacole cu Alexandru Tomescu şi Dan Puric şi vizite la muzee, pentru invitaţii Summitului NATO

Ministerul Culturii va organiza şase manifestări culturale, pentru participanţii la Summitul NATO de la Bucureşti, respectiv un concert susţinut de Alexandru Tomescu şi unul de Big-Bandul Radio, un spectacol Dan Puric şi unul folcloric şi vizite la Muzeul Naţional de Artă şi Muzeul Satului.

41 afișări
Imaginea articolului Spectacole cu Alexandru Tomescu şi Dan Puric şi vizite la muzee, pentru invitaţii Summitului NATO

Spectacole cu Alexandru Tomescu şi Dan Puric şi vizite la muzee, pentru invitaţii Summitului NATO

Ministerul Culturii şi Cultelor (MCC) va deschide seria manifestărilor pregătite pentru participanţii la Summitul NATO, care se va desfăşura la Bucureşti între 2 şi 4 aprilie, cu un concert susţinut de Alexandru Tomescu la Ateneul Român. Programat pentru data de 3 aprilie, la recital vor participa şefii de stat şi guverne şi miniştrii.

"Va fi un program de muzică cultă, în care se vor regăsi şi compoziţii ale lui George Enescu. În plus, va fi un concert pe muzică de Vivaldi, în care violonistul Alexandru Tomescu o să cânte pe vioara Stradivarius", a declarat pentru MEDIAFAX Adrian Iorgulescu, ministrul Culturii şi Cultelor.

În paralel, la Teatrul Naţional din Bucureşti, Dan Puric va susţine o reprezentaţie de pantomimă cu spectacolul "Don Quijote".

Seria de evenimente va continua pe 4 aprilie, cu vizite ale soţilor şi soţiilor invitaţilor la Summit la Muzeul Naţional de Artă al României şi la Muzeul Satului "Dimitrie Gusti". "La Muzeul Naţional de Artă vor vizita două galerii, cea de artă românească veche şi cea de artă modernă, iar la Muzeul Satului vor fi organizate un spectacol folcloric şi o expoziţie de artizanat", a explicat Iorgulescu.

Summitul NATO va aduce la Bucureşti nume importante ale politicii internaţionale, precum Vladimir Putin, George Bush sau Nicolas Sarkozy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici