Spectacole de Alexa şi Mălăele deschid stagiunea Teatrului Bulandra

"Moartea unui comis voiajor" de Arthur Miller, în regia lui Felix Alexa, şi "Cafeneaua" de Sam Bobrick şi Ron Clark, în regia lui Horaţiu Mălăele, deschid noua stagiunea Teatrului Bulandra.

73 afișări
Imaginea articolului Spectacole de Alexa şi Mălăele deschid stagiunea Teatrului Bulandra

Spectacole de Alexa şi Mălăele deschid stagiunea Teatrului Bulandra (Imagine: Mediafax Foto)

"Moartea unui comis voiajor", cu Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ în roluri principale, va avea două prime reprezentaţii, joi şi vineri.

"Cafeneaua" de Sam Bobrick şi Ron Clark, în regia lui Horaţiu Mălăele, va avea o primă reprezentaţie duminică.

Astfel, Teatrul Bulandra îşi deschide stagiunea la jumătate lunii septembrie, dar premierele toamnei, "Orfeu şi Euridice" în regia lui Alexandru Darie şi "Lear" de Andrei Şerban se vor lăsa aşteptate până în octombrie, respectiv noiembrie, când vor fi prezentate în cadrul Festivalului Uniunii Teatrelor Europene.

De altfel, potrivit directorului Bulandra, Alexandru Darie, "Orfeu şi Euridice", un spectacol ce reuneşte opera şi jocul actorilor, pe muzică de Adrian Enescu, va deschide Festivalul organizat de Teatrul Bulandra în colaborare cu Uniunea Teatrelor din Europa.

În ceea ce priveşte spectacolul lui Andrei Şerban, "Lear", acesta a avut deja o serie de repetiţii cu publicul, care au închis stagiunea 2007/2008 a Teatrului Bulandra, la jumătatea lui iulie.

Spectacolul este unul inedit, cu o distribuţie de excepţie, exclusiv feminină, care le include pe Mariana Mihuţ, Valeria Seciu şi Dorina Chiriac.

Spectacolele din repertoriul teatrului vor fi prezentate şi pe parcursul festivalului, stagiunea Bulandra nefiind întreruptă de evenimentul de amploare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici