Spectacolul "Căsătoria", cu Răzvan Vasilescu, anulat din cauza problemelor de sănătate ale actorului

Spectacolul "Căsătoria", programat pe 24 februarie, la Teatrul Bulandra din Bucureşti, din a cărui distribuţie făcea parte şi Răzvan Vasilescu, a fost anulat din cauza problemelor de sănătate ale actorului.

319 afișări
Imaginea articolului Spectacolul "Căsătoria", cu Răzvan Vasilescu, anulat din cauza problemelor de sănătate ale actorului

Spectacolul "Căsătoria", cu Răzvan Vasilescu, anulat din cauza problemelor de sănătate ale actorului

Spectacolul "Căsătoria", în regia lui Yuri Kordonsky şi din a cărui distribuţie fac parte, printre alţii, Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc, era programat să se desfăşoare, pe 24 februarie, de la de la ora 19.00, la Sala "Liviu Ciulei" a Teatrului Bulandra.

Acesta a fost înlocuit însă cu un alt spectacol, "Cutia Pandorei", de Felix Alexa, din a cărui distribuţia fac parte Mariana Mihuţ şi Şerban Pavlu.

Actorul Răzvan Vasilescu a fost operat de urgenţă, marţi seară, în urma unui atac de cord, în prezent starea sa fiind stabilă, a declarat ulterior, agenţiei MEDIAFAX, doctorul Şerban Brădişteanu, şeful Secţiei de chirurgie cardio-vasculară a Spitatului de Urgenţă Floreasca.

"I-am pus o serie de bypass-urile aortocoronariene, iar în momentul de faţă este internat la Terapie Intensivă, starea lui fiind stabilă", a spus doctorul Şerban Brădişteanu.

Actorul Răzvan Vasilescu, în vârstă de 61 de ani, a jucat în peste 40 de lungmetraje şi are o intensă activitate pe scena teatrului românesc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici