Spectacolul "Croitoraşul cel viteaz", la Teatrul Ţăndărică, de Ziua Mondială a Teatrului de Animaţie

Spectacolul "Croitoraşul cel viteaz", o adaptare după fraţii Grimm, de Daniel Stanciu, va avea premiera pe 20 martie, de la ora 18.00, la Teatrul Ţăndărică din Bucureşti, pentru a marca Ziua Mondială a Teatrului de Animaţie (21 martie).

113 afișări
Imaginea articolului Spectacolul "Croitoraşul cel viteaz", la Teatrul Ţăndărică, de Ziua Mondială a Teatrului de Animaţie

Spectacolul "Croitoraşul cel viteaz", la Teatrul Ţăndărică, de Ziua Mondială a Teatrului de Animaţie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, joi, 20 martie, de la ora 18.00, Teatrul Ţăndărică marchează în avans Ziua Mondială a Teatrului de Animaţie, cu spectacolul "Croitoraşul cel viteaz", noua premieră din stagiunea 2013-2014.

Cei mici şi cei mari sunt invitaţi la un binecunoscut basm care face parte din colecţia de povestiri culese de fraţii Grimm, "Croitoraşul cel viteaz", în care figura principală este un croitor sărac, învingător de fiecare dată în faţa peripeţiilor întâlnite.

Spectacolul păstrează linia clasică a poveştii, folosind mijloacele teatrului de animaţie cu păpuşi de diferite mărimi şi tehnici de mânuire. Noutatea vine din grafica şi animaţia digitală, special concepută pentru acest spectacol, care se pliază pe mânuirea păpuşilor, pe accentele muzicale şi pe elementele scenografice.

"Croitoraşul cel viteaz" este o adaptare după fraţii Grimm, scenariu şi regia artistică fiind semnate de Daniel Stanciu, scenografia de Marian Sandu, grafica 3D - Radu Constantinescu, iar ilustraţia muzicală - Vasile Manta.

Din distribuţia spectacolului fac parte Florin Mititelu, Ilona Hrestic, Jou Jou Drăgan, Simina Constantin, Viorel Ionescu şi Paul Ionescu.

Intrarea la spectacol este liberă, în limita locurilor disponibile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici