Spectacolul "Moartea unui comis voiajor" de Mike Nichols - aclamat pe Broadway - VIDEO

Spectacolul "Moartea unui comis voiajor", cu Philip Seymour Hoffman în rolul principal, montat de regizorul celebrului film "Absolventul/ The Graduate", Mike Nichols, a fost aclamat, după premiera de pe Broadway, vineri.

224 afișări
Imaginea articolului Spectacolul "Moartea unui comis voiajor" de Mike Nichols - aclamat pe Broadway - VIDEO

Spectacolul "Moartea unui comis voiajor" de Mike Nichols - aclamat pe Broadway - VIDEO

Spectacolul, realizat după celebrul text al lui Arthur Miller, cu Philip Seymour Hoffman în rolul comis-voiajorului Willy Loman, care trebuie să ia decizii de viaţă şi de moarte, a avut cronici foarte bune, după o primă reprezentaţie, joi, pe Broadway.

Nichols, laureat al premiului Oscar, care are acum 80 de ani, a încântat publicul şi critica cu spectacolul său de pe Broadway.

New York Magazine a caracterizat spectacolul ca fiind "o nouă producţie răsunătoare", în timp ce The Wall Street Journal a scris: "'Moartea unui comis voiajor', piesă montată de Mike Nichols, este atât de elocventă în simplitatea sa alchimică încât face publicul să treacă cu vederea toate celallte defecte".

Aceeaşi publicaţie menţionează că Philip Seymour Hoffman nu poate fi comparat, în talentul său, cu niciunul din predecesorii lui, care au jucat rolul lui Loman. Philip Seymour Hoffman nu este străin de piesa-cult semnată de Arthur Miller.

Actorul a fost distribuit în rolul principal în filmul "Synecdoche, New York", debutului în regie al unuia dintre cei mai importanţi scenarişti contemporani, Charlie Kaufman, unde interpretează un regizor ratat care la un momant dat pune în scenă "Moartea unui comis voiajor".

"Moartea unui comis voiajor" a fost jucată ultima dată pe Broadway, în 1999, când a câştigat premiul Tony pentru cea mai bună actualizare a unei piese clasice.

Piesa "Moartea unui comis voiajor" este montată şi în România, iar una dintre variantele spectacolului poate fi văzută la Teatrul Bulandra, cu Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ în roluri principale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici