Spectacolul "Moartea unui comis voiajor", suspendat din cauza unei răceli a Marianei Mihuţ

Spectacolul "Moartea unui comis voiajor", programat duminică, de la ora 19.00, la Teatrul Bulandra din Bucureşti, a fost suspendat din cauza unei răceli uşoare a actriţei Mariana Mihuţ, după cum au declarat, pentru MEDIAFAX, surse.

317 afișări
Imaginea articolului Spectacolul "Moartea unui comis voiajor", suspendat din cauza unei răceli a Marianei Mihuţ

Spectacolul "Moartea unui comis voiajor", suspendat din cauza unei răceli a Marianei Mihuţ (Imagine: Shutterstock)

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul Teatrului Bulandra, spectacolul "Moartea unui comis voiajor", în regia lui Felix Alexa, care-i are în distribuţie printre alţii pe Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ şi Dana Dogaru, a fost suspendat "din cauza îmbolnăvirii unui actor". Spectacolul era prevăzut să se desfăşoare duminică, de la ora 19.00, la Sala "Liviu Ciulei" a Teatrului Bulandra.

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii Teatrului Bulandra nu au precizat despre ce actor este vorba.

Pe de altă parte, contactat de agenţia MEDIAFAX, actorul Victor Rebengiuc a spus doar că spectacolul a fost suspendat, fără a face alte comentarii.

Surse au declarat, însă, pentru MEDIAFAX, că spectacolul "Moartea unui comis voiajor" a fost suspendat din cauză că actriţa Mariana Mihuţ a răcit uşor şi este răguşită.

Potrivit unui alt anunţ postat pe site-ul Teatrului Bulandra, şi reprezentaţia spectacolului "Moartea unui comis voiajor", de marţi, 29 ianuarie, de la ora 19.00, va fi înlocuit cu spectacolul "Meşteşugul vieţii", regia Felix Alexa, din a cărui distribuţie fac parte Răzvan Vasilescu şi Dana Dogaru.

Mariana Mihuţ, născută pe 7 noiembrie 1942, este una dintre cele mai importante actriţe ale scenei româneşti.

Absolventă a Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale" Bucureşti, promoţia 1964, Mariana Mihuţ, actriţă a Teatrului Bulandra din Capitală, a interpretat, numeroase roluri pe scenă, în teatru radiofonic, teatru TV şi cinematografie.

Mariana Mihuţ a primit premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru partitura bunicii din spectacolul "Îngropaţi-mă pe după plintă", de la Teatrul Bulandra din Bucureşti, în anul 2012, la cea de-a XX-a Gală a premiilor UNITER.

Mariana Mihuţ a mai câştigat premiul UNITER pentru cea mai bună actriţă în rol principal pentru interpretarea Innei Rasadina în "Sorry" de Aleksandr Galin, regia Yuriy Kordonskiy, Teatrul Bulandra, 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici