Spectacolul trupei The Black Eagles de la FITS 2008, anulat

Organizatorii Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu au anunţat că spectacolul trupei The Black Eagles, programat pentru luni, la ora 19.00, în Piaţa Mică din Sibiu, a fost anulat şi nici nu va fi reprogramat pentru zilele următoare.

26 afișări
Imaginea articolului Spectacolul trupei The Black Eagles de la FITS 2008, anulat

Spectacolul trupei The Black Eagles de la FITS 2008, anulat

"Artiştii aveau bilete rezervate la avion pentru a veni la Sibiu, dar nu au reuşit să ajungă la aeroport în timp util. În aceste condiţii, spectacolul lor este anulat şi, din păcate, nici nu poate fi reprogramat. Asta pentru că artiştii nu puteau găsi un alt zbor care să-i aducă la Sibiu până în 8 iunie când se încheie festivalul", a declarat pentru corespodnentul MEDIAFAX, Sergiu Olteanu, purtătorul de cuvânt al FITS 2008.

The Black Eagles este o trupă de acrobaţi uimitori din Tanzania, în prezent rezidenţi ai Marii Britanii. Ei ar fi trebuit să prezinte unul dintre cele mai spectaculoase show-uri de stradă din cadrul FITS, cu acrobaţii şi echilibristică, legate de un dans superb, pe o coloană sonoră care binedispune.

Spectatorii pot însă vedea în continuare celalalte companii care prezintă spectacole de stradă, în fiecare zi, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Locaţiile de desfăşurare cele mai apreciate de public sunt Piaţa Mare, Piaţa Mică, dar şi străduţele din centrul istoric, parcurile şi, mai ales, cetăţile medievale din preajma Sibiului.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu a început în 29 mai şi se va încheia în 8 iunie. Timp de 11 zile, spectactorii, al căror număr este estimat la 60.000 pe zi, au ocazia să vadă peste 350 de evenimente culturale, care fac din FITS cel mai mare spectacol al artelor din România.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu este organizat de Teatrul Naţional "Radu Stanca", cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu, Consiliului Local Sibiu, Ministerului Culturii şi Cultelor, Universităţii Lucian Blaga din Sibiu, UNITER - Uniunea Teatrală din România, Consiliului Judeţean Sibiu şi este produs de Fundaţia "Democraţie prin Cultura", în colaborare cu Societatea Română de Televiziune şi Societatea Română de Radiodifuziune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici