Spectacolul "Un bărbat pentru Sara", un pariu câştigat

"Un bărbat pentru Sara", o piesă cu sute de reprezentaţii pe Broadway, care, din 13 septembrie, este montată şi la Bucureşti, într-un spaţiu neconvenţional, la Grand Digiplex & More din Băneasa Shopping City, s-a dovedit un succes încă de la premieră, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

2926 afișări
Imaginea articolului Spectacolul "Un bărbat pentru Sara", un pariu câştigat

Spectacolul "Un bărbat pentru Sara", un pariu câştigat

Noua stagiune s-a deschis cu multe hohote de râs. Comedia a fost în prim plan odată cu lansarea spectacolului "Un bărbat pentru Sara". Piesa lui Sam Bobrick, un veteran al scenei americane, cu sute de reprezentaţii de succes pe Broadway, este alegerea producătorului Mişu Predescu şi a regizorului Claudiu Goga pentru un spectacol care se joacă în premieră în România şi în stagiune exclusivă la Băneasa Shopping City.

Peste patru sute de spectactatori au aplaudat în picioare la finalul premierei jucate la Grand Cinema & More de Diana Cavallioti şi Andi Vasluianu, Emilia Popescu, Constantin Cotimanis şi Andreea Vasile, pe 13 septembrie.

Intriga conjugală a piesei, cu replici sclipitoare, situaţiile stranii şi comice în care ajung personajele doar într-un living de apartament din New York au permis celor cinci actori crearea unor personaje moderne, pe alocuri extravagante, pline de haz.

Cea mai trăznită mătuşă din New York, Martha Hastings (Emilia Popescu), vrea cu orice preţ să îşi mărite nepoata, pe Sara Hastings (Diana Cavallioti), probabil cea mai singură avocată de succes din New York. Martha apelează la cel mai blajin interlop din New York, Noogie (Constantin Cotimanis), care, "cu o lovitură la mansardă", îi livrează tineri atrăgători Sarei. Ea, dezamăgită de bărbaţi, se trezeşte astfel cu Brandon pe cap. Un Brandon (Andi Vasluianu) care trebuie să treacă de la inconştienţă la bărbatul îndrăgostit sau măcar devotat proaspetei sale logodnice, Heather (Andreea Vasile). Brandon, cel mai logodit consultant financiar din New York are în Heather logodnica perfectă. Dar nimeni nu poate anticipa jocurile unei idile în trei, cu respiraţii gură la gură, definiţii sumbre ale căsniciei, devoalări ale celor mai hazoase vicii ale unui posibil partener.

Pariul acestei comedii de cinci stele a fost câştigat încă de la premieră: publicul s-a amuzat copios timp de două ore şi a cerut trupei multe ieşiri la rampă pentru aplauze.

"Un bărbat pentru Sara" are stagiune exclusivă la Grand Cinema Digiplex, iar în luna septembrie se va juca în fiecare sâmbătă. Biletele pot fi cumpărate de la casă sau, cu rezervări din timp, online.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici