Stand-up la cinema. Cătălin Bordea lansează un show de stand-up, cu totul ,,special”, pe marile ecrane

Cătălin Bordea lansează primul show de stand-up, ce va rula în cinematografele din toată ţara. După modelul marilor comedianţi din străinătate, Bordea scoate un “special” filmat şi distribuit în regim de film. Intitulat sugestiv “Teoria Conspiraţiei”, show-ul este inspirat din evenimentele prin care artistul a trecut în ultimul an. Gala de lansare va avea loc pe 7 decembrie, la Cinema City Cotroceni, iar din 8 decembrie show-ul va disponibil pentru public. Primele bilete au fost puse în vânzare încă de la 1 decembrie.

439 afișări
Imaginea articolului Stand-up la cinema. Cătălin Bordea lansează un show de stand-up, cu totul ,,special”, pe marile ecrane

Stand-up la cinema. Cătălin Bordea lansează un show de stand-up, cu totul ,,special”, pe marile ecrane

Cunoscut pentru show-urile lui, în varianta cu public, live, în care a jucat mereu rolul de moldovean puternic, pe care nimic nu îl doboară, Cătălin Bordea revoluţionează şi îşi transformă slăbiciunile, de această dată, în glumele spumoase, pe marele ecran. Timp de 70 de minute, artistul deconspiră evenimentele prin care a trecut în ultima perioadă. 
 
,,Ultimul an m-a pus la grele încercări şi atunci când viaţa îmi dă greu, am tendinţa să devin paranoic, să devin conspiraţionist. În ciuda perioadei nefaste, am rămas încrezător până în ultima clipă în convingerile mele. Ştirile, zvonurile, semnalele de alarmă şi tot vuietul ce s-a creat în jurul vieţii mele personale păreau doar o teorie a conspiraţiei. Uneori conspiraţioniştii ajung să aibă dreptate şi teoria lor să se confirme, iar acest show fantastic este o confirmare a faptului că orice e posibil.” mărturiseşte Cătălin Bordea.
 
Totul a plecat de la nişte schiţe, care mai apoi s-au materializat într-o producţie cinematografică. Peste 25 de oameni au fost implicaţi în proiect, iar pregătirile au durat aproximativ trei luni. Partea creativă însă, care îi aparţine exclusiv lui Cătălin, a început să se contureze cu mult timp înainte.
 
,,A început să lucreze la show la începutul anului, iar pe tot parcursul acestei perioade materialul a crescut, s-a maturizat, a evoluat până în forma ideală în care a ajuns să fie filmat. Totul pleacă de la nişte schiţe pe care Cătălin şi le face, aceea e fundaţia show-ului care se construieşte natural mai departe cu fiecare experienţă de viaţă şi cu fiecare urcare pe scenă.”, spune Călin Creţu, producătorul show-ului “Teoria Conspiraţiei” & CEO HLM Agency
 
După ce rulat în turneele cu public din întreaga ţară, timp de un an, show-ul a fost filmat, în forma sa finală, la Blaj, într-o clădire cu aspect cinematic. Locaţia nu a fost aleasă întâmplător. Totul a fost gândit până la cele mai mici detalii, tocmai pentru a da o nota cinematografică proiectului. Inclusiv decorul a fost proiectat astfel încât să ducă cu gândul la un platou de filmare, Alexandra Panaite semnând scenografia.
 
“ Am găsit mereu un public cald aici, plin de umor, iar asta ni s-a confirmat şi de această dată. De aceea am ales Blaj-ul drept locul de filmare. Pe lângă show-ul în sine, ţinut pe scenă, am documentat şi drumul până acolo, ca o “călătorie iniţiatică”, pe care o puteţi vedea în vlogul lui Cortea. Partenerul meu de glume, a fost susţinător la drum, dar şi în timpul filmărilor, aşa cum a fost mereu în ultimii cinci ani”, adaugă Cătălin Bordea
 
Cei care doresc să meargă să vizioneze “Teoria Conspiraţiei” la cinema se pot bucura încă de perioada de pre-sale. Biletele sunt disponibile de la 1 decembrie, atât online, pe râdemglumim.ro, cât şi la sălile de spectacol.
 
***********************************
 
 Absolvent al Facultăţii de Teatru, din cadrul Universităţii I.L.Caragiale, Cătălin Bordea este unul dintre cei mai cunoscuţi comedianţi de stand-up din România. Acesta s-a făcut remarcat datorită stilului unic şi umorului specific. Încă de la începuturile sale pe scenă, experienţele personale prin care a trecut i-au fost sursă de inspiraţie. Artistul are cifre record: aproximativ 150 de show-uri pe an, peste 3.000 de show-uri live în carieră, şi peste 1 milion de bilete vândute all time.
 
Pe lângă stand-up, Cătălin a avut nenumărate proiecte şi în televiziune. A debutat la postul Antena 2 ( actualmente “ Antena Stars”), iar mai apoi coprezentator în emisiunea “Un show păcătos”, alături de Dan Capatos. S-a făcut remarcat şi în super show-ul “America Express”, alături de partenerul său, Nelu Cortea, unde au ieşit pe primul loc. În prezent, Bordea este jurat al emisiunii “I Umor”, de la Antena 1, aceasta fiind al treilea sezon în această postură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici