Starea sănătăţii lui Nicu Constantin este ameliorată

Starea sănătăţii actorului Nicu Constantin este ameliorată, el ar putea fi mutat în salon chiar de vineri, dar pentru mai multă siguranţă medicii au hotărât să îl mai ţină la Terapie Intensivă încă trei zile, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, comandantul Spitalului Militar din Capitală, Ioan Sârbu.

39 afișări
Imaginea articolului Starea sănătăţii lui Nicu Constantin este ameliorată

Starea sănătăţii lui Nicu Constantin este ameliorată (Imagine: Mediafax Foto)

"Nădăjduim ca de luni să îl mutăm în salon. Este detubat, mănâncă, are o stare bună, vizibil ameliorată. Iniţial, ne-am gândit să îl mutăm în salon chiar vineri. Dar cred că este mai bine luni, pentru mai multă siguranţă", a precizat comandantul unităţii sanitare, general doctor Ioan Sârbu.

Comandantul Spitalului Militar, generalul Ioan Sârbu, declara, în urmă cu o săptămână, că actorul Nicu Constantin a depăşit momentul medical critic, şi-a revenit, a fost detubat şi respiră fără aparate, dar rămâne sub tratament în Clinica de Anestezie Terapie Intensivă de la Spitalul Militar din Capitală. La începutul săptămânii a avut un alt moment dificil, după care şi-a revenit.

Nicu Constantin a fost internat în stare critică la ATI, în 11 mai. Actorul va mai rămâne internat în clinica de ATI, dar medicii sunt mult mai optimişti. El va primi medicaţia adecvată bolilor de care suferă.

Familia actorului a cerut conducerii spitalului să furnizeze cu prudenţă date despre boala pacientului. Astfel, comandantul unităţii sanitare militare a spus că actorul are o suferinţă pulmonară severă şi alte boli asociate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici