Starul pop britanic Paul Cattermole a murit la 46 de ani

Paul Cattermole, starul pop al trupei S Club 7, a murit la vârsta de 46 de ani, la câteva săptămâni după ce trupa a anunţat un turneu de revenire, potrivit BBC.

827 afișări
Imaginea articolului Starul pop britanic Paul Cattermole a murit la 46 de ani

Starul pop britanic Paul Cattermole a murit la 46 de ani

„Cu mare tristeţe anunţăm decesul neaşteptat al iubitului nostru fiu şi frate Paul Cattermole”, se arată într-un comunicat al familiei sale şi al grupului pop.

Paul Cattermole a murit joi, iar cauza decesului este necunoscută. Nu sunt circumstanţe suspecte, se precizează în comunicat.

Trupa „S Club 7”, al cărui membru era Paul Catterole, a fost una dintre cele mai mari trupe pop de la sfârşitul anilor 1990 şi începutul anilor 2000.

Printre hiturile lor se numără Reach, Don't Stop Movin' şi S Club Party. În total, au avut 11 single-uri în top 10 în Marea Britanie, inclusiv patru numere unu, şi au vândut peste 10 milioane de albume în întreaga lume. De asemenea, au câştigat două premii Brit Awards.

În declaraţie se spune că: „În timp ce cauza morţii este în prezent necunoscută, poliţia din Dorset a confirmat că nu au existat circumstanţe suspecte. Familia lui Paul, prietenii şi colegii din S Club solicită intimitate în acest moment”.

Pe reţelele de socializare, colegii săi de trupă au declarat că sunt „cu adevărat devastaţi”.

„Nu există cuvinte pentru a descrie tristeţea profundă şi pierderea pe care o simţim cu toţii”, au scris ei.

„Am fost atât de norocoşi că l-am avut în vieţile noastre şi suntem recunoscători pentru amintirile uimitoare pe care le avem. Ne va lipsi atât de mult fiecăruia dintre noi. Vă cerem să respectaţi intimitatea familiei sale şi a trupei în acest moment”.

În februarie, grupul a anunţat un turneu de reunire, cu 11 prezenţe la arene din Marea Britanie şi Irlanda, programate pentru sfârşitul acestui an.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici