Ştefan Iordache, transferat la o clinică din Viena (Video)

Actorul Ştefan Iordache a fost transferat, vineri, la o clinică din Viena, după ce în această săptămână fusese internat la Spitalul Elias pentru anumite investigaţii medicale, au comunicat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

78 afișări
Imaginea articolului Ştefan Iordache, transferat la o clinică din Viena (Video)

Ştefan Iordache, transferat la o clinică din Viena (Imagine: Mediafax Foto)

Joi, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Valentin Calu, a informat că actorul Ştefan Iordache este internat la Spitalul Elias pentru investigaţii.

Potrivit lui Valentin Calu, Ştefan Iordache a cerut să nu fie făcute publice date despre starea sănătăţii sale sau despre diagnosticul în cazul său.

Actorul Ştefan Iordache are 67 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici