Stela Popescu o interpretează pe Coana Chiriţa pe scena Operei Comice pentru Copii din Capitală

Actriţa Stela Popescu va da viaţă unuia dintre cele mai populare personaje ale literaturii române, Coana Chiriţa, într-un spectacol care va avea loc în fiecare zi de vineri a lunii martie, de la ora 17.00, pe scena Operei Comice pentru Copii din Capitală.

233 afișări
Imaginea articolului Stela Popescu o interpretează pe Coana Chiriţa pe scena Operei Comice pentru Copii din Capitală

Stela Popescu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Stela Popescu o va readuce iubitorilor de teatru pe moşiereasa grosolană şi alaiul ei de franţuzisme greşit pronunţate, un rol interpretat până în prezent magistral de actriţele Draga Olteanu-Matei şi Tamara Buciuceanu.

Astfel, în toate zilele de vineri ale lunii martie - 1, 8, 15, 22 şi 29 -, de la ora 17.00, la Opera Comică pentru Copii, Chiriţa cu cei trei copii ai ei, Aristiţa, Calipsiţa şi Guliţă, şi celelalte personaje pitoresc creionate de Vasile Alecsandri în seria sa de comedii îi aşteaptă pe spectatori la un spectacol plin de haz şi voie bună.

Regia producţiei poartă semnătura lui Cristian Mihăilescu, scenografia este semnată de Viorica Petrovici, iar asistent de regie este Sorina Tiron.

Partitura muzicală creată de compozitorul Alexandru Flechtenmacher va fi interpretată, alături de Stela Popescu, de artiştii deja aplaudaţi de public în numeroase spectacole ale Operei Comice pentru Copii în ţară şi peste hotare: Vicenţiu Ţăranu, Valentin Racoveanu, Daniel Filipescu, Oana Şerban, Valentino Tiron, Raluca Oprea, Andrei Lazăr şi Levente Ambrus.

Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete a Operei Comice, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o ora înainte de începerea spectacolului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici