Steve Capus demisionează de la conducerea NBC News

Steve Capus, preşedintele NBC News, departamentul de ştiri al postului de televiziune american NBC, şi-a anunţat demisia, vineri, relatează Huffington Post, în ediţia electronică.

102 afișări
Imaginea articolului Steve Capus demisionează de la conducerea NBC News

Steve Capus demisionează de la conducerea NBC News

El a fost multă vreme producătorul lui Brian Williams, înainte de a fi numit de Jeff Zucker, la vremea respectivă directorul NBC Universal, la conducerea departamentului de ştiri în săptămâna în care New Orleans a fost lovit de uraganul Katrina, în 2005, potrivit Huffington Post.

"Este un privilegiu că am petrecut două decenii aici, dar este timpul să mă îndrept spre o nouă direcţie", a declarat Capus, care nu şi-a anunţat planurile viitoare.

Influenţa sa în departamentul de ştiri a fost redusă în 2012, când Comcast Corporation a numit-o pe Pat Fili-Krushel să supravegheze operaţiunile departamentului de ştiri. NBC News supraveghează nu numai jurnalele de ştiri ale canalului, ci şi posturile CNBC şi MSNBC.

Fili-Krushel a înfiinţat o nouă structură de management temporară, sporindu-le autoritatea directorilor executivi Alex Wallace şi Antoine Sanfuentes până la numirea unui succesor pentru Capus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici