"StudentFest", cel mai mare festival studenţesc de artă şi cultură din România, la Timişoara

"StudentFest", cel mai mare festival studenţesc de artă şi cultură din România, se va desfăşura, în perioada 11-20 mai, la Timişoara.

292 afișări
Imaginea articolului "StudentFest", cel mai mare festival studenţesc de artă şi cultură din România, la Timişoara

"StudentFest", cel mai mare festival studenţesc de artă şi cultură din România, la Timişoara (Imagine: readingfilmfest.com)

Experienţa "StudentFest" este unică, iar postura din care participanţii pot să o trăiască este aceea de artist, de participant sau de voluntar.

Prin tema propusă în acest an se doreşte încurajarea tinerilor de a-şi descoperi propria viziune, de a se manifesta liber din punct de vedere cultural. "StudentFest" este locul unde creaţia proprie este în prim plan, expusă publicului, punând în valoare unicitatea autorilor.

Festivalul oferă tinerilor artişti oportunitatea de a da frâu liber imaginaţiei şi spiritului artistic, într-un mediu cu mulţi tineri dornici de a crea, de a experimenta şi de a se dezvolta.

Înscrierile la "StudentFest" se pot face la adresa www.studentfest.ro până la data de 26 aprilie 2017.

Prin cele 15 secţiuni puse la dispoziţia artiştilor şi participanţilor în acest an, Arhitectură, Arte stradale, Ceramică, Dans, Design vestimentar, Experimentarium, Film şi arte video, Fotografie, Grafică, Literatură, Muzică, Pictură, Publicitate, Sculptură şi Teatru, festivalul doreşte să le ofere tinerilor talentaţi posibilitatea de a se face remarcaţi prin atelierele de creaţie organizate pentru ei.

Acest festival este organizat exclusiv de tineri voluntari, interesaţi de susţinerea şi promovarea artei atât la nivel local, naţional cât şi internaţional. Tinerii care doresc să facă parte din echipa de organizare a acestui proiect sunt invitaţi să se înscrie ca voluntari până la data de 26 aprilie 2017, completând formularul de pe site-ul proiectului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici