”Take my time”. Cântăreaţa de soul music Sharon Jones a murit la vârsta de 60 de ani - VIDEO

”Wait a minuteMaybe I need to slow it down just a littleTake my time” a cântat până vineri Sharon Jones, solista grupului Dap-Kings. Sharon Jones a trecut în nefiinţă, vineri, la vârsta de 60 de ani, şi a cântat până în ultima clipă, înfruntând verdictul medical nemilos.

280 afișări
Imaginea articolului ”Take my time”. Cântăreaţa de soul music Sharon Jones a murit la vârsta de 60 de ani - VIDEO

”Take my time” Cântăreaţa de soul music Sharon Jones a decedat la vârsta de 60 de ani (Imagine: Toronto Star)

Ascultaţi-o pe Sharon Jones într-un cântec cu versuri prevestitoare. Deci, ”100 days, 100 nights”:

Ce are special Sharon? Curajul de a înfrunta prin cântec propria boală. În ciuda diagnosticului din 2013, după prima rundă de tratament, Sharon Jones a plecat cu trupa în turneu, în 2014. Într-o declaraţie făcută la începutul acestui an, dupa ce cancerul a revenit, ea a spus: "Acest tip de cancer este aici şi trebuie să fac chimioterapie. Dar eu vreau să cânt. Nu-mi doresc altceva decât să fiu capabilă urc pe scenă şi să mă mişc".

De asemenea, a explicat: "Când sunt pe scenă orice durere dispare. În momente ca acelea, uiţi totul. Nu există niciun cancer. Nu există nicio boală. Simţi doar că pluteşti, văzându-le feţele (celor din public, n.r.) şi auzindu-i strigând. Ăsta e singurul lucru care contează pentru mine".

Sharon, care a fost cântăreţă de acompaniament vocal ("backup singer") înainte de a fonda grupul Dap-Kings la începutul anilor 2000, a fost supranumită "varianta feminină a lui James Brown". Prima sa nominalizare la premiile Grammy a avut loc în anul 2014 pentru albumul "Give the People What They Want".

Ultimul album cu Sharon al trupei se numeşte "It's a Holiday Soul Party" şi a fost lansat în 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici