Talk show-ul "După 20 de ani" debutează duminică, la Pro TV, avându-l ca invitat pe Emil Boc

Emisiunea "După 20 de ani" debutează duminică, de la ora 10.00, la Pro TV, Cristian Leonte urmând să fie gazda acestui talk show, în care va încerca să prezinte, alături de invitaţii săi, cele mai acute probleme ale societăţii româneşti, de natură politică sau economică, informează postul tv.

119 afișări
Imaginea articolului Talk show-ul "După 20 de ani" debutează duminică, la Pro TV, avându-l ca invitat pe Emil Boc

Talk show-ul "După 20 de ani" debutează duminică, la Pro TV, avându-l ca invitat pe Emil Boc

Invitatul primei ediţii a emisiunii "După 20 de ani", care va fi difuzată duminică, 20 septembrie, de la ora 10.00, este premierul Emil Boc.

Remarca lui Silviu Brucan, potrivit căreia societăţii româneşti i-ar trebui aproximativ 20 de ani pentru a ajunge la o democraţie autentică a stârnit, la vremea respectivă, reacţii foarte violente. Însă la două decenii după Revoluţia din decembrie 1989, societatea românească pare a se afla la o nouă răspântie. Ce a fost câştigat în acest răstimp şi ce nu s-a reuşit, cât s-a apropiat România de ideea de democraţie şi capitalism şi, mai ales, ce este de făcut în situaţia politică şi economică actuală sunt doar câteva dintre temele care vor fi dezvoltate în emisiunea "După 20 de ani", care va debuta pe 20 septembrie, la Pro TV.

Atât reprezentanţii puterii, cât şi cei ai opoziţiei vor avea prilejul să intre în acest loc al confruntării, care urmăreşte realizarea unei radiografii a societăţii româneşti de-a lungul celor 20 de ani de democraţie. Emisiunea se doreşte a fi şi un loc pentru dezbateri care vizează situaţia actuală. Criza economică pe care o traversează şi România, posibile modele economice şi strategii pentru stimularea economiei sunt unele dintre temele pe care Cristian Leonte le va propune invitaţilor săi.

Jurnalişti-analişti prezenţi în emisiune îşi vor prezenta opiniile despre temele discutate, astfel încât situaţia de "După 20 de ani" să fie prezentată cât mai exact.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici