Târgul de carte SF & Fantasy "Final Frontier", pe 28 şi 29 martie, în Bucureşti

Cea de-a patra ediţie a târgului de carte SF & Fantasy "Final Frontier" va avea loc pe 28 şi 29 martie, la Nexus Gamers Club din Bucureşti, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

235 afișări
Imaginea articolului Târgul de carte SF & Fantasy "Final Frontier", pe 28 şi 29 martie, în Bucureşti

Târgul de carte SF & Fantasy "Final Frontier", pe 28 şi 29 martie, în Bucureşti (Imagine: Publimedia / Shutterstock)

Persoanele care vor să-şi întregească colecţia de ştiinţă şi magie cu cele mai noi cărţi ale genului science fiction de la principalele edituri (Nemira, Paladin-Art, Herg Benet, Millenium Books, Tritonic) sunt aşteptaţi să participe la cea de-a patra ediţie a târgului "Final Frontier", informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Scriitorii vedetă ai ediţiei sunt Sebastian A Corn şi Oliviu Crâznic, se mai arată în comunicatul citat.

"Şi nu uita să-ţi invoci forţa creativă, pentru că s-ar putea să fii atras de atelierele de scriere creativă organizate de Revista de Povestiri şi Bookblog.ro sau de lecţiile de benzi desenate oferite de prietenii de la revista Comics şi nu oricum, ci folosindu-se de instrumente magice precum tablete grafice oferite de Wacom. Iar dacă pofta ta de câştig şi glorie n-are astâmpăr, pune chiar tu mâna pe o tabletă grafică Wacom de la târg şi realizează un desen inspirat de SF (personaj, peisaj, scenă etc.) pentru a participa la concursul Wacom şi poţi pleca acasă cu tableta în geantă, ca să exersezi... sau poate preferi concursul de fan fiction la care te poţi înscrie până în ziua târgului, pentru premii din viitor şi posibilitatea de a-ţi fi publicată povestirea chiar pe site-ul Final Frontier. Va trebui să-ţi arăţi puterile şi să impresionezi juriul format din reprezentanţii celor mai mari fan cluburi din ţară. Poate, cine ştie, te hotărăşti să faci un pact în frăţia lor", anunţă organizatorii evenimentului.

Târgul se desfăşoară pe 28 şi 29 martie, între orele 10.00 şi 19.00, la Nexus Gamers Club din Bucureşti.

Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul finalfrontier.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici