Taubman: Admir presa din România, pentru că este prezentă peste tot

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Nicholas Taubman, a declarat joi că admiră presa din România, pentru că "este robustă şi prezentă peste tot", afirmaţie făcută cu ocazia lansării volumului "Ghidul managerului de presă", editat de Humanitas şi scos cu sprijinul Freedom House România.

4 afișări
Imaginea articolului Taubman: Admir presa din România, pentru că este prezentă peste tot

Taubman: Admir presa din România, pentru că este prezentă peste tot

"Nu e nimic mai sfânt decât o presă liberă. Admir presa din România, pentru că este robustă şi prezentă peste tot. Aceasta e o zi de bun augur pentru profesori, studenţi la jurnalism şi consumatori de media. Din 1990 şi până astăzi, guvernul american a investit în programe dedicate libertăţii si dezvoltării presei româneşti 400 de milioane de dolari, motivaţi de credinţa într-o presă liberă, independentă şi responsabilă", a spus Nicholas Taubman.

Lansarea volumului a fost realizată cu sprijinul Ambasadei SUA în România şi doreşte "să contribuie la sporirea cunoştinţelor mangerilor de presă", după cum a declarat ambasadorul american.

Volumul cuprinde opt capitole, redactate de autori diferiţi, manageri sau jurnalişti din peisajul media românesc, sub coordonarea Cristinei Simion, director general al Edipresse România. Colaboratori la realizarea "Ghidului managerului de presă" au fost Silviu Ispas, director general ARBOmedia, Liviu Burlacu, secretar general al Biroului Maghiar de Audit al Tirajelor, Cătălin Tolontan, redactor-şef Gazeta Sporturilor, Delia Mucica, jurist specializat în drepturi de proprietate intelectuală, Vlad Arghir, creator de identităţi vizuale pentru presă scrisă, Cristina Simion, director general al Edipresse România, Daniela Cristescu, director general al Liberis Publications România şi Arina Ureche, director general al Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici