Teatru la Cinema dă întâlnire spectatorilor la "Teatru în TVR", pe 14 august, în grădina televiziunii

Înainte de încheierea stagiunii 2015-2016, Teatru la Cinema a pregătit o ultimă surpriză publicului iubitor de teatru. "Vă invităm să vizionaţi spectacolul de comedie "Interpretul" într-un cadru deosebit, în grădina TVR, în aer liber, Duminică, 14 August, ora 20:30!", transmit organizatorii.

350 afișări
Imaginea articolului Teatru la Cinema dă întâlnire spectatorilor la "Teatru în TVR", pe 14 august, în grădina televiziunii

Teatru la Cinema dă întâlnire spectatorilor la "Teatru în TVR", pe 14 august, în grădina televiziunii (Imagine: Ovidiu Micsik/ Mediafax Foto)

În piesa "Interpretul", personajul principal, Eugen, caută de lucru şi, în disperare de cauză, se angajează ca interpret la hotel, deşi nu stăpâneşte nicio limbă straină. Spre ghinionul lui tocmai atunci vin din Anglia să se refugieze acolo doi tineri în încercarea de a se ascunde de tatăl fetei, care, evident, îi urmăreşte şi apare şi el în hotel. Felul cum traduce Eugen cererile clienţilor duce inexorabil la încurcături care mai de care mai comice.

Oare va găsi personajul principal din piesă soluţia de a ieşi din toate încurcăturile în care singur s-a băgat? Oare cunoscând mai multe limbi, poţi comunica mai uşor şi cu mai mulţi oameni?

Oare spectatorii vor învăţa ceva din această comedie muzicală? La toate aceste întrebări doar publicul va putea răspunde vizionând spectacolul "Interpretul".

Biletele se pot rezerva sunând la 0310051620. Achiziţia biletelor se poate face online de pe www.teatrulacinema.ro sau direct de la casa de bilete a cinematografului.

Preţul unui bilet întreg este 35 de lei şi 20 de lei pentru pensionari, elevi şi studenţi.

"Teatru la Cinema" este un concept inovator care oferă cinematografelor un produs integrat de conţinut alternativ concretizat într-o gamă amplă şi completă de servicii ce facilitează accesul publicului la spectacole de teatru în sălile de cinema din cadrul centrelor comerciale. Misunea "Teatru la Cinema" este de a facilita accesul la cultura către publicul larg în spaţiul neconvenţional al cinematografelor prin poziţionarea într-un spaţiu tot mai căutat de publicul larg.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici