Teatru şi film în weekend pe apă la castelul Szentkereszty din Arcuş

  • Teatrul Andrei Mureşean te invită la spectacole de teatru şi film
  • Scena şi ecranul se află pe insula din mijlocul lacului
  • În serile de vineri te bucuri de teatru, iar duminica de film
  • Evenimentul începe vineri, 4 septembrie
100 afișări
Imaginea articolului Teatru şi film în weekend pe apă la castelul Szentkereszty din Arcuş

FOTO: Facebook Teatrul Andrei Mureşanu

Eşti trist că vara e pe final? Ei bine, în luna septembrie îţi poţi petrece week-end-ul într-un mod inedit. Aşezat confortabil pe o barcă, plutind pe apele lacului castelului Szentkereszty din Arcuş, poţi viziona un film sau o piesă de teatru. Dacă ai rău de mare, trebuie să ştii că organizatorii s-au gândit la tine. Pe lângă cele 10 bărci gonflabile, vor fi 30 de locuri la mal. Spectacolele vor începe la ora 19:00 sau 21.00 iar cele pentru copii vor fi programate la ora 11:00 sau la ora 17:00.

Autor: Alexandra Nistorescu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici