Teatrul Masca îşi deschide stagiunea în aer liber

Teatrul Masca îşi deschide, vineri, stagiunea în aer liber, cu spectacolul "Cocktail", informează instituţia de spectacole.

57 afișări
Imaginea articolului Teatrul Masca îşi deschide stagiunea în aer liber

Teatrul Masca îşi deschide stagiunea în aer liber (Imagine: Mediafax Foto)

Anul acesta, actorii au pregătit bucureştenilor un program de weekend cu câte două spectacole de teatru pe zi.

Vineri, tinerii actori ai Teatrului Masca vor juca în spectacolul "Cocktail", o reprezentaţie colorată, care include marionete uriaşe, numere de dans şi pantomimă.

După "Cocktail", va fi prezentat spectacolul "Fior d'Amor în Bucuresci", un omagiu adus vechiului Bucureşti şi iubirii.

În weekend, Teatrul Masca va mai prezenta spectacole de stradă precum "Statuile", "Clovnii" şi "La români".

"De trupa de actori tineri a Teatrului Masca mă leagă numai momente frumoase. Îmi amintesc de anul trecut, când, în parc fiind, pe o ploaie torenţială, spectatorii au asistat vrăjiţi la spectacol, răsplătind, la rândul lor, actorii, cu o ploaie... de aplauze", a declarat directorul teatrului Masca, Mihai Mălaimare.

Teatrul Masca s-a remarcat în special prin repertoriul său de teatru de stradă, având, de asemenea, şi stagiuni în sală.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici