Teatrul Nottara susţine primele spectacole la Cercul Militar şi la Institutul Cultural Balassi

Patru spectacole ale Teatrului Nottara se vor juca la Cercul Militar şi Institutul Balassi, între 28 - 31 ianuarie, după o perioadă de două luni în care nu s-au putut susţine show-uri decât ocazional, ca urmare a legii care a interzis desfăşurarea de activităţi publice în clădiri cu bulină roşie.

174 afișări
Imaginea articolului Teatrul Nottara susţine primele spectacole la Cercul Militar şi la Institutul Cultural Balassi

Teatrul Nottara susţine primele spectacole la Cercul Militar şi la Institutul Cultural Balassi

Astfel, pe 28 şi pe 29 ianuarie, la Cercul Militar Naţional, vor avea loc comediile "Aici nu-i de joacă", un spectacol de Catrinel Dumitrescu, respectiv "Comedie de modă veche", în regia lui Vasile Toma.

Totodată, pe 30 şi 31 ianuarie, Teatrul Nottara va răspunde invitaţiei primite din partea Institutului Maghiar din Bucureşti de a susţine spectacole în sala pe care instituţia o are pe strada Gina Patrichi. Astfel, în această sală vor fi jucate spectacolele "Matrimoniale", în regia Dianei Lupescu, şi "Funcţionarul destinului", regia Anca-Maria Colţeanu.

"Chiar dacă periplul nostru prin Bucureşti, în căutarea unei săli care să ne devină sediu provizoriu, până la reabilitarea clădirii din B-dul Magheru, nu s-a încheiat, ne bucurăm că putem reîncepe o activitate artistică mai susţinută, cu ajutorul celor care cred în importanţa teatrului nostru şi au ales să ne sprijine. Sigur că este, în continuare, o mare diferenţă faţă de ritmul pe care îl aveam înainte, când aveam 10 - 12 reprezentaţii pe săptămână, dar este un început. Este deosebit de important faptul că, deşi în exil, am reuşit deja să dăm o premieră în luna ianuarie, spectacolul-manifest 'Familie de artişti', de Kado Kostzer şi Alfredo Arias, în regia lui Alexander Hausvater, iar în luna februarie vor avea loc alte două spectacole în premieră, 'Efecte colaterale', de Alexandru Popa, regia Vlad Zamfirescu, şi 'Tango, monsieur!', de Aldo Lo Castro, regia Anca-Maria Colţeanu. Sperăm că spectatorii nu ne-au uitat şi ne vor urma în toate spaţiile în care noi vom face eforturi să îi bucurăm şi să îi îmbogăţim sufleteşte, ca şi până acum", a declarat Marinela Ţepuş, managerul Teatrului Nottara.

Biletele pentru spectacolele Teatrului Nottara pot fi cumpărate de la agenţia din bulevardul Magheru 20 sau online, prin partenerii www.eventim.ro şi www.ove.ro. Informaţii complete despre programul teatrului şi sălile unde vor avea loc reprezentaţiile sunt disponibile pe www.nottara.ro.

Teatrul Nottara din Bucureşti şi-a suspendat activitatea de la sediul din Bulevardul Magheru pe 23 noiembrie 2015, în urma promulgării de către preşedintele Klaus Iohannis a legii care prevede interzicerea desfăşurării de activităţi în clădirile cu risc seismic ridicat, până la consolidarea acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici