Televiziunea AXN HD, disponibilă şi pe teritoriul României

Televiziunea AXN HD este disponibilă şi pe teritoriul României, începând din 19 decembrie 2013, potrivit unei notificări transmise Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).

333 afișări
Imaginea articolului Televiziunea AXN HD, disponibilă şi pe teritoriul României

Televiziunea AXN HD, disponibilă şi pe teritoriul României (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

În data de 9 decembrie 2013, compania AXN Europe Limited a notificat CNA privind completarea portofoliul AXN din România cu televiziunea AXN HD, începând din 19 decembrie 2013.

Compania nu a precizat dacă a încheiat deja contracte cu operatori de cablu şi/ sau DTH din România pentru difuzarea AXN HD.

În cazul radiodifuzorilor licenţiaţi în alte ţări, CNA doar ia act de notificările de retransmisie pe teritoriul României.

Televiziunea AXN HD emite pe o frecvenţă licenţiată de Ofcom, autoritatea de reglementare din Marea Britanie.

Compania AXN Europe Limited este parte a Sony Pictures Television (SPT) Networks.

SPT Networks este prezent pe piaţa a audiovizualului din România prin AXN (televiziune tematică de filme), AXN White (televiziune de filme şi seriale - dedicată publicului preponderent feminin), AXN Black (televiziune de filme şi seriale - dedicată publicului preponderent masculin), AXN Spin (televiziune dedicată tinerilor), AXN Player (player online) şi AXN Now (serviciul video on-demand).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici