Televiziunea internaţională de ştiri CNBC s-a lansat în reţelele UPC România

CNBC, televiziunea internaţională de ştiri deţinută de compania NBC Universal News Group, s-a lansat pe UPC România, fiind disponibilă în pachetele Familia HD şi Maxim HD, potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul cnbc.com.

14846 afișări
Imaginea articolului Televiziunea internaţională de ştiri CNBC s-a lansat în reţelele UPC România

Televiziunea internaţională de ştiri CNBC s-a lansat în reţelele UPC România (Imagine: Shutterstock)

Potrivit sursei citate, din luna aprilie, televiziunea CNBC a fost lansată în grila digitală a UPC, pe canalul 424, fiind disponibilă abonaţilor la pachetele Familia HD şi Maxim HD.

Totodată, CNBC va fi lansată pe platforma de satelit (DTH) a companiei UPC, în cele patru ţări în care aceasta operează (Ungaria, Republica Cehă, Slovacia şi România). Astfel, CNBC va fi disponibilă abonaţilor platformei de satelit Focus Sat din România, în pachetul HD.

"Contractul pe care l-am semnat cu UPC şi UPC DTH permite telespectatorilor din Europa Centrală şi de Est să vizioneze cele mai noi ştiri şi analize economice internaţionale şi să aibă acces la informaţiile financiare difuzate de CNBC în timp real (...)", a declarat Jacqueline Lam, vicepreşedinte pentru distribuţie la nivel internaţional la CNBC.

Televiziunea CNBC este deţinută NBCUniversal News Group, o divizie a companiei NBCUniversal, unul dintre cele mai mari grupuri de media şi divertisment din lume. Compania NBCUniversal este deţinută de Comcast Corporation.

În Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa (CEEMEA), televiziunea CNBC este disponibilă în peste 130 de milioane de case şi 1.400 de bănci şi instituţii financiare. La nivel internaţional, CNBC ajunge în peste 370 de milioane de case.

Compania de telecomunicaţii UPC România este deţinută de grupul american Liberty Global, Inc. UPC România oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 200 de oraşe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici