Televiziunile Paramount Channel şi Comedy Central Extra s-au lansat pe platforma Focus Sat a UPC

Televiziunile Paramount Channel şi Comedy Central Extra s-au lansat pe platforma de satelit Focus Sat, deţinută de UPC România.

343 afișări
Imaginea articolului Televiziunile Paramount Channel şi Comedy Central Extra s-au lansat pe platforma Focus Sat a UPC

Televiziunile Paramount Channel şi Comedy Central Extra s-au lansat pe platforma Focus Sat a UPC (Imagine: Shutterstock)

Paramount Channel face parte din pachetul de programe "Familia", iar Comedy Central Extra, din pachetul "Mozaic", potrivit site-ului platformei Focus Sat.

Ambele televiziuni sunt deţinute de compania Viacom International Media Networks, una dintre cele mai cunoscute companii de divertisment din lume.

Televiziunea de filme Paramount Channel s-a lansat în România în prima parte a acestui an. În prezent, Paramount Channel este disponibilă şi în grila platformei de satelit Digi, deţinută de RCS&RDS, în reţelele de cablu ale RCS&RDS, dar şi în grilele altor operatori de cablu mai mici din România.

Comedy Central Extra, o televiziune ce difuzează seriale originale, animaţie şi stand-up comedy, s-a lansat în România, şi este distribuită de Romtelecom, RCS&RDS şi UPC.

Viacom International Media Networks, o divizie a Viacom Inc., operează la nivel internaţional şi televiziunile MTV, Nickelodeon şi VH1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici