Televiziunile şi radiourile deţinute de fraţii Micula, conduse de un nou director general

Călin Mircea Popa este noul director general al societăţilor ABC Plus Media SA şi Clas Media SRL, care deţin licenţele televiziunilor şi radiourilor aflate în proprietatea fraţilor Micula, printre care Naţional TV şi Favorit TV, potrivit documentelor depuse la Consiliul Naţional al Audiovizualului.

1942 afișări
Imaginea articolului Televiziunile şi radiourile deţinute de fraţii Micula, conduse de un nou director general

Televiziunile şi radiourile deţinute de fraţii Micula, conduse de un nou director general (Imagine: Shutterstock)

Călin Mircea Popa a preluat funcţia de director general al societăţilor ABC Plus Media SA şi Clas Media SRL, după ce fostul director general Mihai Moş a părăsit compania.

Societăţile ABC Plus Media SA şi Clas Media SRL fac parte din Centrul Naţional Media, un grup de media controlat de fraţii Micula.

ABC Plus Media SA deţine licenţele audiovizuale ale televiziunii Naţional TV şi ale posturilor de radio Naţional FM şi Favorit FM. Asociaţii societăţii ABC Plus Media SA sunt Ioan Micula (Suedia) şi Viorel Micula (Suedia), cu câte 50%.

Clas Media SRL deţine licenţele audiovizuale ale televiziunilor Favorit TV, Naţional TV, 24 Plus şi TTV şi a postului de radio Favorit FM. Asociaţii societăţii sunt Viorel Micula (Suedia) şi Ioan Micula (Suedia), cu câte 50%.

Călin Mircea Popa a declarat, pentru MEDIAFAX, că este director general al celor două societăţi începând din data de 4 noiembrie. Călin Mircea Popa lucrează în Centrul Naţional Media din anul 2002 şi, înainte de a fi director general, a ocupat funcţia de director adjunct al acestui grup de media.

Potrivit lui Călin Mircea Popa, Mihai Moş, cel care a fost director general al celor două societăţi timp de opt ani, a părăsit Centrul Naţional Media pentru a conduce o companie din Berlin, care se ocupă de distribuţia de filme la nivel european.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici